14. nov
KLARE FOR LØP: Kathrine Nordhagen (t.v) og Hanne Merethe Lindberget er klare for Rosa Sløyfe-løpet onsdag. (Foto: Privat)
 
Ut på joggetur for Rosa Sløyfe-aksjonen
I år som i fjor arrangeres det Rosa Sløyfe-løp i Stavåsen. Kathrine Nordhagen fikk i fjor med seg 70 på et mosjonsløp, i år håper hun på 300 deltakere.

Publisert: 04.okt.2016 01:01
Oppdatert: 04.okt.2016 00:57

Hun har også måttet utvide arrangementskomiteen ettersom interessen rundt løpet har blitt mye større enn i fjor. Her har hun først og fremst fått med seg Hanne Merethe Lindberg.

Mosjonsløpet arrangeres for andre året onsdag klokka 17.30, og Nordhagen kan fortelle at løpet er åpnet for alle.

- Dette er et morsjonsløp som vi arrangerer for andre året. I fjor startet 70 folk, og i år håper vi på flere. Men allerede i år var det flere som sa «da sees vi neste år», så da var på en måte lista allerede lagt, smiler Kathrine Nordhagen.

Sammen med Hanne Merethe så ønsker de to damene at herrene også er med å løper.

- Det er lov å komme for herrene også. Vi ønsker at alle stiller i rosa klær, men det er kanskje ikke alle herrene som har noe rosa i skuffer og skap, sier Hanne Merethe Lindberg.

Brystkreftaksjonen

De to damene bestemte seg ganske tidlig for å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen. Mye fordi dette er en viktig aksjon, men også fordi det står de to damene hjertet nærme.

- Det er en veldig god sak og støtte, og mange har noen som er rammet av kreft i en eller annen form. Også kan vi lett sette oss inn i situasjonen til de pårørende. Vi kan jo lett komme opp i situasjonen sjøl, sier Hanne Merethe Lindberg.

- Folk sier at dette er noe de ønsker å være med på og støtte opp om, sier Kathrine Nordhagen.

Frivillig startkontingent

Alle som ønsker å delta kan møte opp ved skistadion på Søbakken og melde seg på fra klokka 16.45 onsdag ettermiddag. Man betaler da en frivillig startkontingent.

- Vi har en Facebook-side hvor man finner en link på hvordan man betaler frivillig startkontingent. Men man kan også betale direkte til oss ved påmelding. Og alle de som melder seg på er også med i en konkurranse. Der kan man vinne flotte premier fra ulike bedrifter i Elverum, og vi har blitt møtt av bare smil og god-ord, sier Hanne Merethe Lindberg.

Kathrine ønsker å legge vekt på at dette er et tilbud for alle, i alle aldre.

- Vår visjon er at alle skal få lov til å delta. Vi løper eller går en løype på tre og fem kilometer, og vi vil jo gjerne ha med noen herrer og gutter også da, smiler Kathrine Nordhagen.

Flere idrettslag er med

Hun kan fortelle at også flere fotballag og håndballag har sagt at de skal flytte treningen sin til løpet i Stavåsen på onsdag. Noe som gleder damene stort.

- Det er stas når idrettslag velger å ta med sine medlemmer og lag til vårt løp. Det viser jo bare at det er en stor giverglede blant folk. Nå håper vi også at flere privatpersoner blir med, sier Kathrine Nordhagen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no