17. nov
FEIRER GULL MED KAMP MOT FYLLINGEN: Michael Apelgren hadde en litt roligere dag på jobb torsdag. Gullet ble feiret, men treneren måtte tilbake på jobb for å analysere FyllingenBergen som er motstander i Terningen Arena søndag kveld.
 
Tilbake til hverdagen for seriemesterne
Etter at Elverum Håndball Herrer onsdag ble seriemestere har de fått feiret, jublet og festet. Nå kommer hverdagen igjen etter en treningsfri torsdag.

Publisert: 03.mar.2017 00:34
Oppdatert: 03.mar.2017 00:33

Det var dagen etter den store dagen på håndballkontoret i St. Olavs gate i Elverum. Markedsavdelinga med Kalle Björkman i spissen jobbet for å få inn flere sponsorer, mens trenerteamet studerte video av FyllingenBergen.

For det ble en kort feiring av seriegullet, eller enn så lenge. For nå gjenstår oppløpssiden for Elverum Håndball Herrer. Fire kamper gjenstår av GRUNDIGligaen, og deretter minst to, maksimum ni kamper i sluttspillet. Om Elverum når sitt mål, om å vinne hver kamp så gjenstår det seks kamper etter serien er ferdigspilt. Vi vil komme tilbake til hvordan sluttspillet spilles, når den tid nærmer seg.

Fri

Mens spillerne har fått fri fra trening torsdag, sitter Michael Apelgren og Raymond Hamar og studerer video og analyserer spillet til FyllingenBergen. Søndag kommer nemlig bergenserne på besøk i Terningen Arena, og sjøl om Elverum ikke har noe å spille for så skal de ikke tape.

- Det var godt at det endelig ble klart at vi vinner serien, for da kan vi slappe av litt. Men vi går inn i hver kamp for å vinne, så vi satser på seier mot Fyllingen på søndag, sier Michael Apelgren.

Den svenske treneren ser frem mot kampen mot bergenserne søndag, mye på grunn av det taktiske spillet til motstanderlaget.

- Jeg synes kampene mot FyllingenBergen er ganske morsomme, spesielt taktisk. De spiller en del sju mot seks og spiller ulike forsvarsformasjoner. Det som er bra med disse kampene er at vi får brukt hodet vårt og planlegge skikkelig hvordan vi skal møte FyllingenBergen, sier Michael Apelgren.

Tidligere denne sesongen møttes lagene i FRAMOhallen i Bergen. Den gang endte det med 37-29-seier til Elverum, hvor Morten Nergaard scora fem mål.

- Ja, han har sagt at dette er favorittkampene hans. For da får han vært med å score han også, ler Apelgren.

Innkaller til «krisemøte»

De siste fire kampene skal vinnes, for å ta med seg tap inn i sluttspillet blir ikke bra. Noe elverumtreneren er enig i.

- Det jeg tror at en del av forberedelsene inn mot sluttspillet vi nå skal gjøre, er å trene på å vinne. Akkurat det tror jeg er den rette vegen å gå. Inn mot kampen mot FyllingenBergen blir det mye fokus på den kampen, men etter den kampen vil vi innkalle til et «krisemøte», sjøl om det ikke er noen krise, sier Michael Apelgren og legger til:

- Det gjør vi nettopp fordi vi kan diskutere og finne måter å utvikle på i de tre siste kampene. Vi må forstå at vi som lag må kjempe og vinne hver kamp. Spillerne må forstå at de må være sultne og ville bli bedre, sier Apelgren.

Hør kampen på radioen

Om du blir forhindret i å være i Terningen Arena søndag kveld, kan du som vanlig høre Elverum Håndball Herrers kamper direkte på ElverumsRadioen.

Sendinga starter klokka 17.30 og avkast er klokka 18.00. ElverumsRadioen hører du via DAB i store deler av Hedmark, på FM 88.2 og FM 99.3 i Elverumsområdet og ikke minst via nettradio i hele verden.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no