12. nov
HOTEL CENTRAL: First Hotel Elverum har byttet navn til First Hotel Central, nettopp for å ta tilbake det gamle navnet. Både gjestene, kundene og de ansatte er veldig fornøyde. Her holder markeds- og salgssjef Marit Gustu (t.v) og hotelldirektør Karine Skipnes et gammelt fotografi av Hotel Central før krigen.
 
Tar tilbake Hotel Central-navnet
Etter at Thon Hotels overtok Hotel Central for en del år tilbake, ble Hotel Central navnet tatt bort. Sjøl om brosteinene med navnet fortsatt lå i inngangspartiet. Nå tar hotellet tilbake sitt opprinnelige navn. Nå heter de First Hotel Central.

Publisert: 03.nov.2016 17:26
Oppdatert: 03.nov.2016 17:26

- Det var usikkerhet om vi fikk lov til å ta det tilbake, ettersom det er et First Hotel i Sverige som heter det samme, men heldigvis var kjeden positive og 1. november vedtok styret navnebyttet, forteller hotelldirektør Karine Skipnes.

Nå ser både hun og salgssjef, Marit Gustu, er fornøyde med at hotellet nok en gang kan smykke seg med Central-navnet.

- Jeg har vært her i mange år nå, og har savnet navnet lenge. Det ligger masse i bygget, både sjel og gode minner. Så nå er det helt naturlig å ta tilbake Hotel Central-navnet, sier Karine Skipnes.

Positive tilbakemeldinger

Marit Gustu kan fortelle at gjestene er fornøyde med navnbyttet.

- Vi fikk faktisk stående applaus av noen som var her og spiste. Da spanderte vi kake, for vi feiret litt, sier Marit Gustu.

Også hun trekker inn det gode gamle med sjel og tradisjoner når det gjelder navnbyttet.

- Når vi kommer ut til kunder så er det ikke alle som har visst hvem vi var og hvor vi holdt til. Når jeg har fortalt at det er gamle Hotel Central, så har alle visst hvem vi var. Så det blir godt å kunne komme ut til potensielle kunder og fortelle at jeg kommer fra Hotel Central, sier Gustu og legger til:

- Den største oppgaven min nå å sette hotellet på kartet og fortelle at vi er her. For det har vært en liten turbulent tid etter 2012 på hotellet, så vi må bare fortelle at vi er her og alltid vil være her, sier Marit Gustu.

Mange endringer

Fra 2012 da Thon tok over hotellet har det vært en del endringer med navn. Skipnes kan fortelle at når de nå skulle bytte navn for tredje gang på fire år, så var de ikke i tvil. Det å bytte tilbake til Hotel Central var noe de ønsket.

- Det ligger så mye historie i det navnet så både styret og First-kjeden var ikke i tvil om å få Central-navnet tilbake, sier Karine Skipnes.

Helt fra Thon-gruppen ville ha et markant skifte i 2012, har Central-navnet vært borte fra sentrumshotellet i Leiret. Men nå har det altså kommet tilbake.

Flere overraskelser

Hotelldirektøren kan love flere gode overraskelser i tiden som kommer, men vil ikke røpe alt for mye.

- Vi skal alltid være her og vi ser lyst på fremtiden. Vi har mange gode spennende planer fremover, som vi vil røpe litt etter hvert. Men vi må bare få på plass noen steiner her, så vi for alt på plass før vi røper hva dette spennende er for noe, smiler Skipnes lurt.

- Jeg kan ikke si så mye nå, uten at alle er hjertelig velkomne tilbake til First Hotel Central, avslutter Karine Skipnes, hotelldirektør ved Hotel Central i Elverum.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
HOTEL CENTRAL: Nå gir stenhellene også mening når hotellet tar tilbake sitt gamle navn.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no