12. nov
NY: Ole Petter Larsen satser hardt på larsensport.no og det nye Showroomet han har bygget opp i sin egen garasje.
 
Starter sportsbutikk i garasjen
Ole Petter Larsen fra Elverum har siden april 2016 solgt sportsklær og artikler på nett via larsensport.no. Lørdag åpner han utsalg, i garasjen sin.

Publisert: 17.feb.2017 17:18
Oppdatert: 17.feb.2017 17:18

Det er kanskje ikke alle som vet at Ole Petter Larsen fra Elverum har hatt en sportsnettbutikk? Men siden april i fjor har han solgt sportsutstyr på internett. Og det har gått bra så langt.

- Det går da unna varer hver uke. Men det er ikke de kjempestore kvanta, men vi får da solgt unna litt, sier Ole Petter Larsen.

Lørdag 18. februar åpner han showroom i garasjen sin på eiendommen han eier i Martnsvegen i Elverum.

- Det blir både kake og servering her lørdagen og vi vil holde åpent for å vise blant annet naboene rundt her hva vi har å tilby. Alle kan komme og vi har det aller meste som trengs for å holde seg aktive, sier Ole Petter Larsen.

Ville sette hobbyen ut i live

Det å åpne en sportsbutikk i sin egen garasje er kanskje ikke alt for vanlig, men på Søbakken i Elverum er dette altså et faktum. Hele ideen kom etter at Ole Petter mente at tilbudet av sykkelvarer var for snevert i de eksisterende butikkene i Elverum.

- Larsen Sport er en sportsnettbutikk, som ble startet på grunn av hobbyen min. Jeg har alltid likt å være i aktivtet med sykkel om sommeren og ski på vinteren. Derfor ønsket jeg å starte med hobbyen min og gjøre den om til et levebrød så da staret jeg nettbutikk, sier Ole Petter Larsen.

Når han lørdag åpner showroomet sitt, så er det startskuddet for at butikken skal få et sted hvor kundene kan komme og se på varene som selges på nettet.

Stort sortement

Larsen sier sjøl at han har litt annerledes varer enn de tradiosjonelle sportsbutikkene ellers i Elverum. Og han har spesialisert seg på sykkel og klær som brukes av syklister.

- På nettbutikken har vi alt fra skidresser, dunjakker, sykkeltøy, superundertøy og ullundertøy. Vi har egentlig ganske mye til sykkel og sykkelklær. I tillegg utfører vi service på sykler, sier Ole Petter Larsen.

Sjøl om det er et ganske presset marked for sportsbutikker i Elverum, så har han stor tro på at han kan livnære seg av hobbyen sin etter hvert.

- Ja, det er det ingen tvil om at det er. Men jeg synes det mangler en del i sportsbutikkene i Elverum, i hvert fall for meg. Så jeg regner med at det er flere enn jeg som mener det. Så derfor satser jeg på dette, sier Ole Petter Larsen.

Lørdag er det altså åpning av showroomet i Martnsvegen 59, ved siden av Pelias på Søbakken. Larsen er positiv med tanke på fremtiden.

- Vi holder alltid åpent i showroomet, så lenge de som ønsker å komme for en titt tar kontakt på forhånd. Og forhåpentligvis vil jeg jobbe med dette her på fulltid om noen år, avslutter Ole Petter Larsen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no