22. sep
SLO FLISA PÅ BORTEBANE: Emilie Urholm Kristiansen spilte en god kamp og scoret 5 mål. Sørskogbygda vant 18-22.
 
Sørskogbygda slo Flisa på bortebane i jevn kamp
Sørskogbygda kom tidlig under mot Flisa, men snudde og ledet 9-12 ved pause. Etter pause ledet de på det meste 8 mål, men forspranget ble nesten spist opp. Det endte likevel med 4 måls seier og 18-22.

Publisert: 14.mar.2017 23:58
Oppdatert: 16.mar.2017 00:59

Flisa har flere stygge tap de siste kampene, men rivstartet mot Sørskogbygda og ledet 3-0 etter drøye 8 minutter av 1.omgang. Sørskogbygda scoret sitt første etter 8.30, men da scoret de til gjengjeld 4 på rad og ledet 3-4 etter 12 minutter. Det var jevnt fram til 7-7 etter 25 spilte minutter, men på omgangens siste 5 minutter, dro Sørskogbygda fra og ledet 9-12 til pause. 

Begge lag spilte bra i perioder av 1.omgang, mens i andre perioder florerte det med tekniske feil og dårlige avslutninger. Begge keeperne hadde flere gode redninger, Johanne Storholt på hjemmelaget og Henriette Haslestad på Sørskogbygda.

Flisas Emilie Thorsen, spilte en stor omgang og scoret 5 mål før pause. På Sørskogbygda utmerket Emilie Urholm Henriksen seg, med godt spill og 4 scoringer i 1.omgang. 

SVINGTE VOLDSOMT

I 2.omgang varierte prestasjonen stort for begge lag. Begge lag hadde sine perioder, hvor det meste gikk på skinner - mens det også var perioder hvor lite fungerte begge veier.

Sørskogbygda scoret flere mål i undertall, og var oppe i 8 måls ledelse på 10-18 etter snaue 11 minutter av 2.omgang. Flisa gikk over 7 minutter uten scoring, men sjanser hadde hjemmelaget mange av. Problemet var at skuddene ikke gikk i mål, det ble for mange skuddbom, enten gikk skuddene i stanga eller keeper Haslestad stod i veien. 

På stillingen 10-18 trodde nok de fleste av kampen var avgjort, men Flisa-jentene ga aldri opp. De hentet nesten inn hele forspranget, men kom ikke nærmere enn 2 mål på stillingen 18-20 med 5 minutter igjen. Sørskogbygda med sitt mer rutinerte lag, kontrollerte seieren inn til 18-22.

Bra opphenting av hjemmelaget, men det holdt altså ikke helt. Uansett var dette et stort skritt framover for Flisa, som holdt bra tempo gjennom det meste av kampen. Men det er vanskelig å vinne kamper med så mange bomskudd. Sørskogbygda vant fortjent, men måtte kanskje slite mer for seieren enn de hadde forventet på forhånd.

SCORER FOR LITE MÅL

Flisas trener Kent Gundersen, sa dette etter kampen:

- Jeg synes jentene spilte periodevis godt. En fin opptur og god avslutning på seriens siste hjemmekamp. De gir aldri opp, men vi scorer dessverre for lite mål fremover, som gjør at vi sliter med å vinne de jevne kampene, sa Gundersen.

En lokal jury kåret Sandra Syvderud til Flisas beste, mens keeper Henriette Haslestad fikk prisen for Sørskogbygda. 

KAMPFAKTA:

Åsneshallen

K3: Flisa - Sørskogbygda 18 - 22 (9 - 12)

Mål Flisa: Emilie Thorsen 9, Hanna Snarvold Sletten 3, Cecilie Enger Mehl 2, Sandra Syvderud 2, Silje Syvderud 1 og Hanne Camilla Kokkin 1.

Mål Sørskogbygda: Emilie Urholm Henriksen 5, Kine Ludvigsen 5, Marit Johansen 3, Siw-Tonje Bergseth 3, Jannicke Pettersen 2, Kristine Skaug Gulbrandsen 2, Anne Guri Nordseth 1 og Marlene Aleksandra Thoen Lund  1.

 
SATTE 7-METER: Kristine Skaug Gulbrandsen var sikker fra 7-meteren.
TOPPSCORERE: Både Kine Ludvigsen (til venstre) og Emilie Urholm Henriksen scoret 5 mål hver.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no