13. nov
MÅLSCORERE: Kaptein Thomas Motrøen Furulund (til venstre) og Tom Olav Floden satte målene for Sørskogbygda i kampen mot J/H mandag kveld.
 
Sørskogbygda Fotball slo J/H i sluttsekundene
Spenningen var til å ta og føle på da Sørskogbygda tok i mot Jømna Heradsbygd fotball i 5. divisjon mandag kveld. Og det ble jevnt.

Publisert: 22.aug.2016 23:01
Oppdatert: 22.aug.2016 23:01

Etter vel 30 minutter satte Jømna/Heradsbygd inn første mål i kampen. Til da hadde laget fra søndre Elverum presset godt, mens Sørskogbygda slet med å henge med på spillet.

Etter første omgang gikk lagene av banen med 0-1 på måltavla. Og mer skjedde ikke i den omgangen. Men i andre omgang ble det dramatisk. En J/H-spiller ble skadet, en fikk rødt kort og en felte Tom Olav Floden inne i 16-meteren. Noe Floden synes var helt greit, for da fikk han straffespark.

Den satte han iskaldt inn i mål, nede til høyre for keeperen hos Jømna Heradsbygd. Det stod 1-1 og Sørskogbygda våknet til live igjen.

mål i siste sekund

Etter utligningen presset Sørskogbygda godt, og hadde flere farlige målsjanser. Men Jømna/Heradsbygd ville det annerledes. De presset med 10 mot 11 mann, og fikk nesten betalt. Sørskogbygda ble et nummer for store, og Sørskogbygdas kaptein, Thomas Motrøen Furulund, satte inn 2-1 og kampen var ferdig.

- Jeg synes at vi vinner fult fortjent. Vi styrer store deler av spillet og det ble enda klarere da vi ble en mann mer enn Jømna/Heradsbygd. I oppgjøret mot dem på våren, så var det vi som var 10 mann. Vi merker at vi snur det hele da vi blir en mann mer en Jømna/Heradsbygd, sier Thomas Motrøen Furulund.

Motrøen Furulund er ydmyk og innrømmer at Jømna/Heradsbygd nok er bedre enn Sørskogbygda, men at de hadde dagen mandag kveld.

- De har nok vært bedre enn oss så langt i sesongen. Men vi er på veg oppover, for vi har funnet fem av de siste seks kampene vi har spilt. Så vi er i ferd med å gjøre det ganske godt, smiler kapteinen.

Hjertestarter

Etter kampen mot Nordbygda i Løten, hvor Morten Granhaug mistet bevisstheten og gikk i bakken ble det startet en innsamlingsaksjon for å kjøpe en hjertestarter til Nordbygda. Det har Sørskogbygda IL og Aktiv Eiendomsmegling Elverum klart å samle inn penger til, så nå har Løten-laget hjertestarter.

Jan-Inge Andrå, kontaktperson og delvis oppmann i Sørskogbygda Fotball, kan fortelle at de nå har fått penger til å kjøpe sin egen hjertestarter.

- Vi har fått midler og de ble klare i helga, så nå blir det hjertestarter. Det vil trygge både oss spillerne og publikummet vårt, om det er på kamp eller på trening, sier Jan-Inge Andrå.

Neste kamp for Jømna/Heradsbygd blir på Heradsbygd Idrettsbane mot Koppang fredag 26. august. For Sørskogbygda Fotball sin del, skal de møte Koppang på bortebane i sin neste kamp, den spilles søndag 4. september.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no