19. nov
 
Søndag starter høstsesongen for Elverum fotball, med mange nye fjes på banen
Overgangsvinduet åpnet 20. juli, men spillere har både kommet og gått før det. Og det er ikke sikkert du har sett det siste nye fjeset i spillertroppen heller, vinduet er åpent til 16. august.

Publisert: 20.jul.2017 18:10
Oppdatert: 20.jul.2017 18:10

Som iElverum.no skrev om tidligere i uka, har det vært store endringer i spillerstallen gjennom sommerferien. Spillere som har forsvunnet, er kaptein Rebin Sulaka, Carlos Moggia og Amor Layouni. I tillegg har Magnus Pedersen avsluttet sitt låneopphold og er tilbake i Sogndal, mens Vegard Berntsen har gått til Nybergsund på utlån. 

Tidligere var det klart at keeper Neydson da Silva kommer på lån fra Molde, mens Mouhamad Moustapha N'Diaye (Mos), har signert fra Fredrikstad. I løpet av uka har det også blitt flere nye signeringer, og det ser meget spennende ut med midtstopper Goran Antonic. Antonic er 27 år og kommer fra Serbia, han har spilt over 180 kamper i den serbiske Superligaen og har også kamper i Europaligaen. Sist kommer han fra den kyprotiske klubben Nea Salamis Famagusta FC fra Larnaka på Kypros, som spiller i toppserien Kypriotisk 1. divisjon.

Sabri Khattab er også klar for Elverum Fotball. Han kommer fra den canadiske klubben FC Edmonton, som spiller i North American Soccer league (NASL), som er nivå 2 i det amerikanske fotballsystemet. Khattab er norsk-egypter, 27 år og har spilt 3,5 sesong i Bryne. Khattab er kjent som en meget driblesterk spiller, som er god på små flater og i tillegg er målfarlig. 

landslagsspiller signerer på fredag!

På torsdagens trening var det også med en prøvespiller, mens klubben senere torsdag annonserte enda en signering på fredag, noe som skal være en landslagsspiller - så følg med her fredag formiddag!

Med så mange spillere både ut og inn, kommer kanskje seriestarten for høstsesongen litt brått på. Allerede søndag starter OBOS-ligaen opp igjen, og Elverum skal Jessheim for å møte Ull/Kisa.

- Vi var klar over at vi kom til å miste noen da vi gikk inn i sommerpausa, og vi har brukt ferien på å få inn nye spillere. Nå nærmer det seg seriekamp igjen, og det begynner å nærme seg full tropp. Vi har fått inn en keeper, en midtstopper, en midtbane og en spiss/kant, og vi hadde en forsvarsspiller på prøve i dag og det kommer enda en spiller på fredag. Så det har vært ei hektisk «pause» for oss som jobber med dette, men jeg tror vi har løst det bra, forteller trener Tore Fossum.

Så er spørsmålet om stallen er forsterket med disse endringene i spilletroppen?

- Målet er hele tida at vi skal bli bedre, men det handler også om relasjoner ute på banen som skal stemme. Vi har i alle fall gjort en god vurdering av disse spillerne, og det ser lovende ut. Spesielt Goran Antonic er den med best CV som har signert for Elverum fotball gjennom tidene, sier en fornøyd Fossum.

- nye fjes fra start på søndag

De fleste av de nye spillerne har vært i Elverum i kort tid, og hatt lite tid på treningsfeltet med sine nye lagkompiser.

- Vi kan ikke sette utpå alle de nye samtidig, vi har litt for få treninger sammen til det. Men det kommer nok noen nye fjes fra start på søndag, og også utover i kampen, det er jeg helt sikker på, sier Fossum. 

Overgangsvinduet er altså åpent til 16. august, og det kan fortsatt skje endringer.

- Ja, så lenge vinduet er åpent så kan det jo skje, og det kan være noen justeringer - men de store endringene er vi nok ferdige med nå, sier Fossum.

Søndag er altså Ull/Kisa motstander i høstsesongens første seriekamp.

- Det første jeg tenker på når det gjelder Ull/Kisa, er «hevn». Vi tapte 0-3 hjemme mot de, selv om vi styrte hele kampen - men gikk på noen kontringer og tapte. Det skal vi hevne nå på søndag! Ull/Kisa hadde en veldig god periode i starten av sesongen, men hadde en dårlig periode inn mot ferien. Den første kampen etter ferien er alltid litt spesiell, det blir litt som å starte på nytt igjen, men vi går for 3 poeng vi, sier Tore Fossum.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
BRASILIANSK KEEPER: Neydson da Silva har vært i Molde, og er på utlån i høstsesongen.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no