20. nov
MÅLKÅT: Luka Mitrovic (til høyre) scorer gjerne 10 mål mot Bækkelaget i kveld. Det gjorde han sist lagene møttes i Terningen Arena i mars. Også Nikolaj Mehl skal gi alt i kveld.
 
Skal gi alt og litt til
I kveld spiller Elverum Håndball Herrer den første kampen i semifinalen mot Bækkelaget. Norges håndballby nummer 1 preges nå av alvorets time. Kampen starter i Terningen Arena klokka 18.30 i kveld.

Publisert: 27.apr.2016 00.03
Oppdatert: 27.apr.2016 00.04

Siste trening før kampen er gjennomfør, og for å ha det klinkende klart. Elverum går på banen for å vinne. Sjøl om Bækkelaget har gjort det ingen trodde de skulle gjøre, skremmer ikke det elverumspillerne nevneverdig.

Spillere som Magnus Abelvik Rød, Nicolay Hauge, Kevin Maagerø Gulliksen, Torjus Bjørnstad og Simen Strømberg er gode. Men Elverum Håndball Herrer har et motvåpen, nemlig Luka Mitrovic.

10 mål

Sist lagene møttes i Terningen Arena ble det veldig intenst og spennende. Det var Bækkelaget som eide kampen i 50 minutter, men i de 10 siste var det elverumdominans. Fra 25-30 gikk Elverum opp i 31-30, og vant kampen til slutt 34-32.

Da scoret Luka Mitrovic hele 10 mål, og han har ingen planer om å score mindre i kveld.

- Jeg skal prøve å score så mange mål. Har jeg dagen, og alt føles bra skal jeg nok sette mange mål, sier Luka Mitrovic.

Luka maner lagkameratene til å ta kampen seriøst. For Bækkelaget er ikke et dårlig lag.

- Sluttspillet gjør noe med oss. Alle gir 10 til 20 prosent mer enn i seriespillet. Det er nok derfor Arendal ikke kom videre, for de har ikke gått opp de prosentene, sånn jeg ser det iallfall, sier Mitrovic og legger til:

- Jeg kan ikke love noe, men jeg skal gjøre mitt beste for å gjenta suksessen fra forrige kamp mot Bækkelaget, sier Luka Mitrovic.

- Deilig å være tilbake

Men Luka Mitrovic klarer ikke vinne kampen alene. Han må ha med seg resten av laget, og en som virkelig er sulten på kamper er Erik Thorsteinsen Toft.

- Det er godt å komme tilbake å få være med på sluttspillet. Det er nå det gjelder, jeg gikk jo glipp av Champions League, så nå skal vi stå på og vinne, sier Toft.

Tempoet og hurtigheten kommer til å være noen elementer man får se mye av i kveldens kamp. Og Toft er helt klar på hva Elverum må gjøre for å demme opp for Bækkelaget.

- Vi må tette igjen bakover og løpe hjem. De er gode i ankomstfasen, det var noe vi fikk se forrige møte med de. Da kontra de oss nesten i senk, sier Erik Thorsteinsen Toft.

Og skuddarmen er den som den alltid har vært.

- Ja, den kjennes bra ut, smiler Toft.

To formlag

Trener Michael Apelgren ser frem til kveldens kamp. For som han sier «Det her blir jettebra og jettekul».

- Det blir en heftig kamp, sist gang vi møttes ble det litt heseblesende for vår del. Men det var ganske sterkt av oss og hente oss opp fra å ligge fem mål bak 10 minutter før slutt, sier Michael Apelgren.

Han tenker mer på at det skal bli gøy og at spillerne skal ha det moro, enn at det blir tøft og vanskelig.

- Det blir tøft, men fremfor alt skal det bli moro. Det er moro med sluttspill, og jeg håper også at publikum kommer til å ha det morsomt. Dette skal bli en håndballfest, ikke minst så skal vi vinne, da blir det enda bedre, sier svensken.

Helheltlig lag

Apelgren har holdt et godt øye med Bækkelaget, og han er fasinert over hva laget presterer. De har et godt lag, og han gleder seg til møtet med de i kveld.

- Bækkelaget er et veldig komplett lag. De har ikke bare en stjernespiller, men de er et helhetlig lag. Tar man bort en spiller, kommer det tre andre som står opp og viser seg frem. Det er ikke for noe at vi har hatt lyst på flere spiller fra Bækkelaget til Elverum, sier Michael Apelgren.

Elverums store styrke må vel sies å være tempo. Men i kveld kan Elverum bli felt av sitt eget våpen. For Bækkelaget har også til tider et godt tempo i sitt spill.

- Det blir nok et høyt temop i kveldens kamp, og vi kommer til å se mange gode prestasjoner fra begge lag, avslutter Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Om du ikke får vært i Terningen Arena i kveld klokka 18.30 så kan du høre kampen direkte på ElverumsRadioen. Sendingen starter klokka 18.00 og du kan høre ElverumsRadioen via DAB, FM, nettradio eller på abb via mobiltelefon.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LAG: Lagånden er det ingen ting å si på i Elverum Håndball Herrer. I kveld går de på bana for å nedkjempe Bækkelaget.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no