17. nov
MÅLSJANSER: Robin Hjelmeseth (helt til høyre i bildet) lover flere mål når Elverum Fotball møter Nybergsund til lokalderby lørdag.
 
Realt lokaloppgjør i vente
Elverum Fotball møter i morgen «lillebror» Nybergsund til kamp på Nybergsund Stadion. Det blir et realt basketak, og Nybergsund skal kjempe hardt for noen av poengene.

Publisert: 17.jun.2016 06:47
Oppdatert: 17.jun.2016 06:48

Alt har gått Elverum Fotballs veg så langt i sesongen. De innehar rekorden for å lengst å holde buret rent bakover, og har så langt full pott. Keeper Fredrik Tervaniemi finner ingen negative ting å sette fingeren på så langt i sesongen.

- Ja, det går bra nå. Vi har ingen ting å klage på. Alt har gått bra så langt, og med Elverumsturneringen forrige helg så ble det kronen på verket, sier Fredrik Tervaniemi.

Lover nye mål

Elverum Fotball har hatt en seriestart som de aller fleste lagene i Norge bare kan drømme om. Men bak ligger det hardt arbeide, gode fotballhuer og knallhard innsats. Robin Hjelmeseth er en av spillerne i Elverum Fotball som har satt flest baller i mål. Sist gang han var i intervju med ElverumsRadioen, lovte han å score. Han satte inn to mål i påfølgende kamp. Igjen er unggutten fra Sunnmøre frempå og lover mål.

- Ja, jeg kan love mål igjen jeg, sier han litt forsiktig.

- Han gjør det. Han bare må love mål, skyter Fredrik Tervaniemi inn.

Så, da gjenstår det å se om Robin også scorer i morgen.

Godt forsvaR

Forrige kamp Elverum Fotball spilte, så vant de 5-0 over Gjøvik/Lyn på Elverum Stadion. Da fikk Fredrik Tervaniemi tilbud om han ville ha en stol og sitte på, av en i publikummet.

- Jeg registrerte det, og synes det var moro. Jeg takker for tilbudet, og tar det gjerne imot igjen. Så får jeg se om jeg får brukt for det, ler Fredrik Tervaniemi.

Han sier veldig sympatisk at det ikke er hans fortjeneste alene at Elverum ikke har sluppet inn mål denne sesongen. Han skryter forsvaret opp i skyene.

- Jeg har avdelingens beste forsvar. Vi jobber knallhardt bakover, og det er det som gjør at vi slipper inn så lite mål også. Faktisk ingen mål, sier Tervaniemi.

Innstillingen viktig

I morgen klokka 16.00 møtes Elverum Fotball og Nybergsund Fotball til en real nabofeide på Nybergsund Stadion. For Nybergsund må de klare en topp sju plassering for å komme i den nye 2. divisjonen neste sesong. Men det er viktig å holde fokus nå maner Fredrik Tervaniemi til.

- Det vanskeligste i morgen blir å finne det rette tenningsnivået. At vi ikke går inn for mye, men at vi spiller på samme måte som vi har gjort hittil. Det er en helt vanlig kamp for oss og vi skal gå inn i kampen for å ta tre nye poeng, sier Fredrik Tervaniemi.

Også Robin Hjelmeseth tror at det å holde fokus er viktig.

- Jeg har et inntrykk av at gutta er veldig fokuserte på kampen i morgen. Og at det er Nybergsund som står på den andre banehalvdelen tror jeg ikke påvirker oss noe, sier Robin Hjelmeseth.

Kom på kamp

Fredrik Tervaniemi håper at det kommer mange på kamp i Nybergsund. Han oppforer nå elverumsingene til å komme og hjelpe de til tre viktige poeng.

- Vi behøver all den støtten vi kan få, og vi ønsker mange på tribunene. De som er interesserte i en god fotballkamp bør bli med til Sundet. Vi synes det er gøy å spille foran mange tilskuere, så bli med oss og ta tre nye poeng, avslutter Fredrik Tervaniemi.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no