18. nov
TOK OVER: Einar og Stig Ødegaarden mener at det var riktig tidspunkt å ta over gården på for Stig som er midt i trettiårene. foto: may-britt bjørlo henriksen
 
Lærer av hverandre
Stig Ødegaarden hadde ikke noen faglig bakgrunn for kyllingproduksjon utover et fjørfekurs hos Nortura.

Publisert: 26.mar.2015 09:03
Oppdatert: 26.mar.2015 09:27

Elverum: Heller ikke faren hans, Einar Ødegaarden, hadde det da de startet. Da han drev gården var det solbærproduksjon og korn som gjaldt. Selv om han hadde drevet gården siden 1978, og til daglig bistår i driften var det med kyllingproduksjon helt nytt for ham og..

– Blant kyllingprodusentene her i Elverum er det et godt miljø, og ikke noe hemmelighold, alle svarer på spørsmål om drifta, sier Stig Ødegaarden. Det har gjort det lettere å starte, for selv om mye av driften er automatisert, så er det viktig å kunne som om noe er galt.

– Det er slikt du lærer deg etterhvert som du går i fjøset, men er det noe du lurer på så spør du noen av de andre, ikke noe problem, sier Einar Ødegaarden.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no