20. okt
VISNINGSBRAKKE: Eiendomsmegler Ellen Nordsveen viser eksempler på standarden i visningsbrakka. foto: HALVARD BERGET
 
20 har kjøpt i Fjeldsetlia
Nye Fjeldsetlia park er et populært leilighetskompleks. Til nå er 20 kontrakter skrevet.

Publisert: 22.okt.2015 11:33
Oppdatert: 22.okt.2015 11:56

Elverum: Utbyggerren, Fjeldmora Eiendom, venter nå bare på kommunens godkjennelse av rammesøknaden, før byggearbeidene kan starte. Etter planen skal de første leilighetene stå ferdig mellom andre og tredje kvartal neste år, det vil si tidligst i april. Hele utbyggingen er planlagt over tre byggetrinn.

Kirkevegen

Fjeldsetlia park kommer i Kirkevegen 83, på andre siden av vegen for Kiwi Fjeldset. De tre leilighetsblokkene i fire etasjer bygges mellom eksisterende gangveg og beredskapssentralen. I nordenden av området er det satt opp en visningsbrakke, som viser eksempler på standarden i leilighetene som skal bygges.

Byggetrinn I og II

Byggetrinn I og II inneholder 36 leiligheter. Disse trinnene henger sammen, og bygges parallelt med Kirkevegen. Mellom leilighetsbyggene og vegen blir det en rekke med garasjer.

Det bygges fem leilighetstyper med størrelser fra 43 til 84 kvadratmeter. Prisene ligger fra 1,350 millioner kroner til 2,990 millioner.

Leilighetene er selveier, uten felleslån. Felleskostnader per måned er beregnet til 35 kroner kvadratmeteren.

Bra interesse

DNB Eiendom Elverum forestår salget av leilighetene i Fjeldsetlia park. Eiendomsmegler og daglig leder Ellen Nordsveen er svært godt fornøyd med responsen.

– Til nå har vi solgt 20 leiligheter. Det er de minste leilighetstypene som har gått først, faktisk. Vi har en bredt sammensatt kjøpergruppe, med både eldre og yngre, enslige, ektepar og familier, forteller Nordsveen. Hun har erfart at området i denne delen av sentrum er populært.

– Det har skjedd mye leilighetsbygging i Elverum i det siste, men ikke i denne delen av sentrum. Fjeldsetlia er sentralt med kort veg til sykehus og butikker, framholder Ellen Nordsveen.

Garasje følger med

Kjøperne av de minste leilighetene får oppstillingsplass for bil, mens det med de større leilighetene følger garasje, og bod.

Alle leilighetene i trinn I og II får utgang til balkong vendt mot vest.

Tomten for Fjeldsetlia park er på 5,7 dekar. Det skal opparbeides grøntareal med lekeplass i sentrum av tomta. Utomhusarealene skal opparbeides med asfaltere veger og parkeringsplasser. Det skal tilrettelegges for sykkelparkering. Grøntarealet skal også ha sittebenker.

Utbyggeren

Utbyggeren Fjeldmora Eiendom AS er et selskap under Fundament Gruppen AS, som har adresse Elverum. I foretaksregisteret er selskapets virksomhet definert med formål eiendomsutvikling, kjøp og salg av eiendom og leiligheter. Terje Gjeisklid er oppført som styrets leder, mens Jan Cato Åslie er styremedlem. Åslie er daglig leder i morselskapet Fundament Gruppen AS, som i fjor hadde en omsetning på 5,5 millioner kroner.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no