13. nov
TRAFF BLINK: Mart'nsgeneral Tore Hagen har startet et nytt eventselskap som skal arrangere Elverumsdagene og Grundsetmart'n etter at Joker Event takket nei til ny kontrakt med Elverum Handelsstand. (Foto: Bjørn-Martin Brandett)
 
Nyetablerte THEvent skal arrangere Grundsetmart'n og Elverumsdagene
Tore Hagen som de siste tre årene har arrangert Grundsetmart'n og Elverumsdagene sammen med Joker Event, har etablert et eget eventselskap som tar over som arrangør for de to store arrangementene i Elverum.

Publisert: 22.des.2016 14:24
Oppdatert: 22.des.2016 14:28

Det at «Mart'nsgeneralen» sjøl har opprettet et nytt selskap for å arrangere Grundsetmart'n og Elverumsdagene er godt nytt for alle elverumsinger. Det har nemlig i perioden etter Elverumsdagene og frem til for vel to uker siden, vært uvisst om hvem som skulle få den nye kontrakten for å arrangere disse arrangementene. 

Joker Event og Elverum Handelsstand har i en lang tid nå arbeidet med kontraktsforslag og rammene for disse arrangementene. Det har ikke ført frem til en løsning, og det var da Tore Hagen gikk i tenkeboksen.

- Jeg fortsetter som arrangør av Elverumsdagene og Grundsetmart'n. Nå står jeg på egne ben og er sjef i eget hus. Den forrige kontrakten mellom Elverum Handelsstand og Joker Event går ut nå 31. desember. Joker Event og handelsstanden kom ikke til enighet. Også brukte jeg litt tid på å se på mulighetene, for mitt ønske har hele vegen vært å arrangere disse to store eventene i Elverum. Så da ble det til at jeg tok på meg dette og det blir både mart'n og Elverumsdagene også i 2017, smiler Tore Hagen.

Videre samarbeide

Sjøl om Hagen nå slutter hos Joker Event, så er det ikke slutt på samarbeidet mellom de to partene.

- Vi kommer til å samarbeide om flere arrangementer. Det Joker Event så var at de ikke hadde ressurser i form av utleieutstyr og mannskap når de har et såpass stort trykk på den biten i fra før. Joker kom med noen krav til handelsstanden som de ikke ville innfri, derfor så måtte Joker Event takke nei til kontraktsforslaget. Men sjøl om jeg nå starter et nytt eventselskap i Elverum, så er vi fortsatt venner og vi kommer til å samarbeide videre fremover også, sier Tore Hagen, daglig leder i THEvent.

Ettårskontrakt

THEvent og Elverum Handelsstand har inngått en ettårskontrakt om å arrangere Elverumsdagene og Grundsetmart'n. Og Tore har stor tro på et godt samarbeide med handelsstanden.

- Jeg har arrangert disse store eventene nå i tre år, så jeg kjenner rutinene og hvordan det hele klargjøres og gjennomføres. Vi har bare litt over to og en halv måned til Grundsetmart'n i uke 10 neste år, så vi har en stor jobb å gjøre. Men det blir mart'n også neste år, sier Tore Hagen.

Tore forteller at han ser fremover og det var nettopp en av grunnene for at han etablerte THEvent.

- Jeg liker å se litt fremover og ønsker å få til store ting både lokalt, regionalt og kanskje nasjonalt. Så da var det bare én ting å gjøre, hoppe i det og starte et eventselskap, sier Tore Hagen.

Mye arbeid gjenstår

Når det gjelder Grundsetmart'n 2017, så blir det mye arbeid som skal gjennomføres på kort tid før arrangementet. Det er litt stressende for mart'nsgeneralen, men han kan forsikre seg at det blir mart'n også i år.

- Det som «brenner» mest er å få ut invitasjon til alle utstillerne, det er det som haster mest. Ellers har vi jobbet litt i kulissene allerede så mye er allerede på plass. Kontrakten er underskrevet med handelsstanden, så nå starter arbeidet med programmet. Og der er det mye tradisjon, og det videreføres også neste år. Når det gjelder konsertene i Elverumshallen, så blir det et litt nytt konsept i forhold til i fjor, sier Tore Hagen og legger til:

- Mart'nsshowet som startet i fjor, vil vi bygge videre på. Så vi har jobbet med å få på plass mye til det allerede, og nå kan vi for fult jobbe inn mot å spikre programmet, sier Hagen.

Stor interesse

Etter at nyheten ble kjent onsdag kveld, har interessen rundt det nyetablerte selskapet nærmest tatt helt av. Tore forteller at telefonen nærmest var rødglødende onsdag kveld, og at støtteerklæringene har tikket inn.

- Det skal etableres ting og forhold skal avsluttes på en ryddig måte. Jeg har hatt jobben min i Joker Event de siste tre årene, og jeg har trivdes veldig godt. I tillegg har media fått med seg dette og det har vært en del rundt det, også har jeg allerede i januar et prosjekt gående. Så jeg har nok å henge fingrene mine i, avslutter Tore Hagen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no