17. nov
NYTT MARKED: Mona Bjerke er klare for nye utfordringer på meglermarkedet i Hedmark. Nå flytter hun hovedkontoret sitt fra Oslo til Hamar og gir meglerfirmaet et nytt navn. (Foto: Privat)
 
Nå skal Mona megle eiendommer fra Hedmark igjen
Mona Bjerke fra Elverum solgte sin meglervirksomhet i Elverum til Hans Petter Carlsson. Med det så startet hun opp Meglerhuset Bjerke og fikk kontor i Oslo. Nå flytter hun kontoret, og bytter navn på meglerfirmaet.

Publisert: 20.feb.2017 23:56
Oppdatert: 20.feb.2017 23:58

Og kontoret flytter hun til Hamar.

- Grunnen til at det ble Hamar var at jeg ville hjem til skogen igjen. Også har vi i kontrakten mellom meg og Hans Petter Carlsson det slik at jeg ikke skal ha kontor i Elverum. Men Hamar kan jeg ha kontor, sier Mona Bjerke.

Hun er nå på utkikk etter flotte lokaler på gateplanet i Hamar. Etter et par år i Oslo ble pendleravstanden fra Elverum til hovedstaden for lang.

- Jeg har vært i Oslo en stund nå, men flytter hovedkontoret til Hamar. Det blir mye reising og derfor vil jeg ha kontoret nærmere Elverum og da ble det Hamar, sier Mona Bjerke.

Vil fortsatt stå på egne ben

Den siste «knaggen» som stammer fra Meglerhuset-navnet er nå fjernet, ved at Bjerke nå har byttet navn på selskapet sitt. Nå heter meglerfirmaet Mona Bjerke Eiendom AS.

- Nå klarer Hans Petter seg ganske godt alene ser jeg, og jeg vil ikke være en del av en kjede. Derfor har jeg nå byttet navn på meglerfirmaet mitt. Jeg liker å stå alene, forteller Mona Bjerke.

Hun har store planer for kontoret på Hamar, men hovedpoenget er at hun fortsatt skal drive som megler som hun alltid har gjort.

- Jeg vil ansette en eller to meglere som kan jobbe sammen med meg. Jeg ønsker at vi kanskje kan ta en liten del av Hamar-markedet også, sjøl om vi skal fortsette å selge eiendommer som før. Vi selger litt i Gjøvik, Lillehammer og områdene rundt og ser at Hamar-regionen er et stort marked, sier Mona Bjerke.

Markedsføres som nisjemelger

Mona Bjerke kan fortelle at hun fortsatt vil bruke sin spisskompetanse hun har opparbeidet seg og forteller at hun tidligere har solgt eiendommer som ligger ganske høyt i pris.

- Markedet er kanskje litt tøft i Hamar-regionen, men vi er litt nisjemelgere. Vi har solgt en del dyre eiendommen og vi selger alle slags mulige eiendommer. Men vi er litt mer eksperter på landbrukseiendommer og større herregårder som vi har solgt både i Norge og Sverige, sier Mona Bjerke.

Med de dyre eiendommene hun har solgt, så fikk hun være med i programmet «Lukket visning» hvor dyre eiendommer vises i TV3-programmet.

- Kvalitet foran kvantitet

Bjerke har jobbet seg opp fra et ganske lite kontor i Kirkestua ved Kremmertorget til å flytte til de lokalene Meglerhuset Innlandet holder til i dag. Til videre å flytte til Oslo og nå Hamar. Hun vet hva hun vil, og ambisjonene er klare.

- Vi vil nok være små også i Hamar-regionen tror jeg. Men det kommer litt an på hvilke meglere jeg får med meg på laget, og hva ambisjonene deres er. Jeg tenker at vi skal fortsette i samme steamen som jeg har gjort før, være små og vise at kvalitet går foran kvantitet. Det er på en måte meg, avslutter Mona Bjerke.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no