17. nov
OMBYGGING: Sparebanken Hedmarks filial i Elverum skal nå bygges om og pusses opp. Derfor har banken flyttet på seg og er å finne cirka 30 meter lenger nord i Storgata. Banksjef, Kjell Inge Bækken, poengterer at minibankene fortsatt vil være der de har vært før.
 
Nå pusses banken opp og flytter midlertidig
Sparebanken Hedmarks filial i Elverum har hatt samme utseende i mange år. Nå skal 80-talls-innredningen ut og inn kommer en topp moderne bank.

Publisert: 04.okt.2016 21:12
Oppdatert: 04.okt.2016 21:12

Banksjef i Elverum, Kjell Inge Bækken, gleder seg stort til ombyggingen og ikke minst til at lokalene i banken i Elverum får et nytt og tidsriktig utseende. Allerede har arbeidene pågått en stund i banklokalene, men mandag 3. oktober stengte banken dørene i dagens lokaler.

- Men det betyr ikke at kundene ikke får besøkt oss. Vi har nemlig bare flytta rundt 30 meter lenger nord i Storgata. I samme inngang som Flisa Trykkeri vil du også finne Sparebanken Hedmark frem til mars 2017, sier Kjell Inge Bækken.

Ansiktsløftningen er kjærkommen og allerede ser man noen endringer i banklokalene.

- Vi startet med ombyggingen mandag 3. oktober. Frem til månedsskiftet mellom februar og mars neste år vil vi ha ombygging av våre lokaler. Da vil man finne oss i våre nye midlertidige lokaler, sier Kjell Inge Bækken.

Imøtekomme tekniske krav

Hovedpoenget med å bygge om lokalene i Elverum er at man ser stadig nye teknologiske fremskritt hvor man i stedet for å besøke banken for å ta ut penger, eller overføre mellom kontoer, gjør dette via mobilbank og nettbank.

I disse dager fyller nettbanken til Sparebanken Hedmark 20 år, og banksjefen ser en klar tendens til at bruken øker, og vil øke i fremtiden.

- For å møte de endringskravene som samfunnet rundt oss stiller til oss, så må vi også endre innmaten. Men du vil fortsatt få samme kvalitet og kundevennlighet hos oss også etter at de nye lokalene er åpnet i mars 2017, sier Kjell Inge Bækken og legger til:

- I de nye lokalene vil vi være en moderne bank. Vi vil ha større fokus på å lære opp våre kunder på de digitale plattformer som mobilbank og nettbank. Samfunnet blir digitalisert og det blir også vi i bank og finansnæringen også, derfor vil vi ha større fokus på dette i fremtiden, sier Kjell Inge Bækken.

Inn- og utskuddsautomatene fortsatt i «gamlebanken»

Banksjefen sier at Sparebanken lever og ånder for kundene sine, og mange vil nok komme til hovedinngangen til banken og lure. Men han kan forsikre om at det vil være tydelig skilting og man ser de nye midlertidige lokalene godt fra Storgata. I tillegg vil «minibanken» eller innskudd- og utskuddsautomatene fortsatt være tilgjengelige i de vanlige lokalene.

- Vi flytter ikke langt, og det våre kunder skal være oppmerksomme på er at våre inn- og utskuddsautomater gjennom hele byggeperioden fortsatt vil være ved hovedinngangen til banken. Der vil vi i tillegg ha kundekonsulenter som vil være behjelpelige og hjelpe til også under ombyggingsperioden, sier Kjell Inge Bækken.

Hans store mål er at tjenestetilbudet som Sparebanken Hedmark leverer ikke skal bli noe mindre enn før ombyggingen, og at man alltid skal få hjelp til det man ellers også ville fått hjelp til.

- Spør oss, bruk oss og ikke vær redd for å komme til oss i de nye midlertidige lokalene. For oss er kundene viktige, og vi setter de først. Derfor ønsker vi å tilby akkurat de samme tjenesten som før vi startet ombyggingen, bare i fra andre lokaler, sier Kjell Inge Bækken.

Stor investering 

Bækken vil ikke ut med et eksakt tall, men at denne ombyggingen og oppussingen koster penger legger han ikke skjul på.

- Det koster banken mye penger og pusse opp disse lokalene. Men når vi nå gjør det, så betyr det også at vi ønsker å satse på Elverum og vårt kontor her. Skulle vi ha lagt ned, eller gjort kontoret ubemannet ville vi ikke gått på en slik investering nå, avslutter Kjell Inge Bækken.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no