12. nov
SØRKEL KEJ: Nå blir det ny profil også ute på Circle K Elverum. Stasjonssjef Roger Haugen gleder seg stort til at hele anlegget denne uka blir ferdigprofilert til Circle K.
 
Nå har det blitt Circle K
- Etter navnebyttet i mai, har man nesten vært litt schizofren. Vi går med Statoil bukse, Circle K t-skjorte, har Statoil på pumpene, men sier «Velkommen til Circle K» i kassa, sier Roger Haugen, stasjonssjef ved Circle K Elverum.

Publisert: 12.aug.2016 11:57
Oppdatert: 12.aug.2016 11:57

Lørdag i forrige uke var forvandlingen fra Statoil til Circle K ferdig for bensinstasjonen på Vestad. Dette var forøvrig samme dag som Ole Roar Nygård feiret navnebyttet på Circle K Hernes.

Hele prosessen startet for alvor i mai dette året, da det nye navnet ble tatt i bruk blant Statoil-stasjonene i Norden. Roger Haugen husker godt navnebytte fra Norol til Statoil.

- Det blir litt rart med et nytt navn, men det går seg til veldig raskt. Jeg husker godt da vi gikk fra Norol til Statoil, og det gikk en god tid før vi tok Statoil-navnet inn over oss, sier Roger Haugen.

«nye» stasjoner

Haugen trekker frem mange positive ringvirkninger av navnebyttet, blant annet at alle stasjonene nå får en ansiktsoppløftning med nye skilter og nytt interiør.

- Det mest positive med navnebyttet er nettopp det at småstasjonene på bygdene i Norge nå blir modernisert. Det har ikke blitt gjort noe med siden forrige navnebytte, nemlig til Statoil. Så for disse stasjonene er jo dette kjempebra, sier en optimistisk stasjonssjef, Roger Haugen.

Nå ser han fremover med positive øyne, og mener at et engelsk navn ikke skremmer folk.

- Jeg har litt sånn amerikansk «svong» over det hele. Men det er et unorsk navn, og mange reagerer på det. Men jeg tror det går seg til. Driftsselskapet er ikke Norsk lenger, det ble jo solgt til Canadiere. Derfor må vi nok forvente oss et unorskt navn, sier Roger Haugen.

Innholdet viktig

Navnebyttet har nok ikke så mye å si, skal vi tro Haugen. Han har heller mer tro på innholdet på stasjonene, at det skal holde god standard og at kundevennligheten fortsatt skal stå i fokus.

- Innholdet er det viktigste, hva man heter betyr egentlig ingen ting. Faren min, som har drevet bensinstasjonen her på Vestad i mange år før jeg tok over, fikk også bakoversveis av det nye navnet. Men også han sa til meg at det ikke betyr noe hva man heter, men hva man leverer og hvordan kunden opplever både innhold og kundevennlighet, sier Roger Haugen.

Sjøl om bensinstasjonen på Vestad har byttet navn, så er innpaktningen den samme. Det er fortsatt Roger Haugen som er sjef, og det er fortsatt Anne Lise og hennes gjeng som står bak kassa. Og ellers vil det andre være ganske likt som i dag.

- Og vi skal fortsatt være best på vask, det må du få med, sier en entusiastisk Roger Haugen.

Kronglete veg å gå

Roger Haugen har ikke alltid vært like positiv i media. For det er ikke til å stikke under en stol at bensinstasjonen til Haugen, ligger midt i den nye planlagte vegen på Vestad. Men vegen er ennå ikke bygget, og den er heller ikke ferdigbehandlet i kommunestyret. Tidligere har vi skrevet om hvordan det nye vegnettet i Elverum kan se ut.

Men Haugen gleder seg mest nå over at bensinstasjonen går bra, og han gleder seg til den store festen 20. august. Da kommer ingen andre ringere enn Alex Rosén. Han har tidligere vært på stasjonen, ikke bare for å promotere seg sjøl, men hele stasjonen og ikke minst Roger Haugen.

Stor fest

Lørdag 20. august er det altså duket for «navnefest» eller åpningsfest som Circle K Elverum kaller det. Roger blir entusiastisk da vi nevner åpningsfesten.

- Da blir det liv ute her. Jeg har fått med meg Joker Event og vi skal lage en skikkelig åpningsfest. Vi starter klokka 09.00 med forskjellige tilbuder, og avslutter kvelden med en skikkelig konsert med Bullet Proof og Spelloppmaker. Det tror jeg blir en fet dag, avslutter Roger Haugen, stasjonssjef ved Cricle K Elverum.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no