20. nov
NY SPILLER: Elverum Håndball Herrer sikret seg underskriften av 20 år gamle Kevin Gulliksen tidligere i år. Her sammen med sportslig leder i klubben, Bjørnar Myhren. Gulliksen får draktnummer 34.
 
Multitalentet på høyrekanten
Tidligere i år ble det kjent at unggutten, Kevin Gulliksen (20), skrev under en to-årskontrakt med Elverum Håndball Herrer. Den tidligere Bækkelaget-spilleren har trent med Elverum siden begynnelsen av juni.

Publisert: 13.jun.2017 23.39
Oppdatert: 13.jun.2017 23.39

Nå flytter han snart til Elverum for å satse fult i svart og hvitt fra høsten av. Og det var ikke vanskelig å takke ja til et tilbud fra klubben og Norges håndballby nummer én.

- Det er en veldig stor klubb og jeg fikk et godt tilbud. Derfor var det ikke vanskelig å takke ja til å spille for Elverum de kommende to sesongene. Jeg har blitt tatt godt imot av både medspillere men også Taigan, sier Kevin Gulliksen.

Nå håper han på Champions League-spill for klubben med store ambisjoner i Europa. Etter at Elverum Håndball Herrer vant sluttspillet tidligere i mai, så er de kvalifisert til å være med i Champions League. Om de går rett inn i gruppespillet slik de gjorde i fjor, får vi ikke vite før 24. juni. Uansett ser han for seg en fin tid i klubben.

- Jeg satser alt og har vært innom juniorlandslag og håper på at vi får spilt Champions League denne sesongen, sier Kevin Gulliksen.

En hardtarbeidene fremtid

Kevin Gulliksen fikk sin landslagsdebut i Gjensidige Cup i Terningen Arena den 8. juni da Norge møtte Island til turneringas første kamp. Nå mangler cupgull, seriegull og sluttspillgull med Elverum. Sjøl sier Gulliksen at han er en hardarbeidende spiller.

- Jeg vil sjøl si at jeg er hardtarbeidende og jeg ønsker å bli så god som mulig. Det tror jeg trenere, teamet og klubben her i Elverum kan hjelpe meg til å bli, sier Kevin Gulliksen.

- Elverum er en liten by

Gulliksen kjente litt til Elverum før han begynte samtalene med klubben, og noe han visste veldig godt var at Elverum var mindre enn Oslo.

- Elverum er en veldig liten by, i alle fall for meg som kommer fra Oslo. Men det er håndball som står i fokus og er viktig for min del. Så jeg skal spille så godt jeg kan, sier Kevin Gulliksen.

Han skal bekle høyre kant og spiller derfor sammen med Didrik Linderud, en annen ung og lovende spiller på Elverum Håndball Herrer.

- Ja, det gjør jeg. Og jeg tror at jeg og Didrik kommer til å komme godt overens også, sier Gulliksen.

Flytter i juni

Sjøl om treningene er godt igang, så tar 20-åringen sikte på å «gjøre» elverumsing av seg i løpet av juni.

- Ambisjonene mine er å være en god spiller og Elverum er et utstillingsvindu for unge spillere. Nå skal vi spille i Europa og det blir spennende, sier Kevin Gulliksen og legger til:

- Jeg vet ikke helt når jeg flytter til Elverum, men det blir i slutten av juni. Komme meg i orden å få ting på plass så fort som mulig, avslutter den nye spilleren for Elverum Håndball Herrer.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no