19. nov
 
Michael Apelgren og hans mannskap er klare for å snyte Haslum for sølvet
Siste trening er gjennomført før Elverum håndball herrer skal møte Haslum i Nadderud Arena for å gjøre opp om sølvet. Elverums trener, Michael Apelgren er klar på hva Elverum må gjøre for å ha en sjans.

Publisert: 15.mar.2016 18.43
Oppdatert: 16.mar.2016 09.11

Sist lagene møttes i Nadderud Arena slo Elverum ut Haslum i fjorårets sluttspill. Apelgren er ikke fremmed for å gjøre en reprise, bare med flere mål.

- Det viktige for oss er å demme opp bakover for kontringer. Haslum er veldig gode på kontringer, sier Michael Apelgren.

Spillerne snakker seg i mellom på trening, de nevner Haslum, sølv og sluttspill. Ikke bare er kampen onsdag kveld viktig for å få sølv, også får å få et best mulig utgangspunkt i sluttspillet. Da snakker vi om at de kan velge motstander i kvartfinalen, og de vil få hjemmebanefordel utover i sluttspillet.

tøff kamp

Steffen Stegavik er klar på at det kommer til å smelle når lagene går på banen onsdag klokka 19.00.

- Vi håper at det kommer mange tilskuere fra Elverum. For vi har hørt rykter om at det kommer få fra Bærum, sier Steffen Stegavik, som legger til:

- Det er mye å spille om. En sølvmedalje i serien, og en seeding inn i sluttspillet. Vi spiller for å komme høyest mulig på tabellen hele tiden, og en andreplass er bedre enn en tredjeplass, sier Steffen Stegavik som er klar på at Elverum ikke ønsker Haslum foran seg på tabellen.

Godt med en "reality check"

Elverum håndball herrer har hatt en god vårsesong etter landslagspausa. Med åtte strake seiere var det viktig å få beskjed om at Elverum er ikke verdensmestere. Stegavik erkjenner at det var godt å komme ned på landjorda igjen, etter sliteseieren mot Bækkelaget.

- Bækkelaget var gode, og de fikk kampen i sitt spor. Det var bra at vi fikk en reality check. For det har gått litt for lett i det siste. Så det var bra vi fikk en slitekamp hvor vi viser at vi kan. Bra den kom nå før vi møter Haslum, for da smeller det, sier Steffen Stegavik.

- Nå går vi for sølv

Michael Apelgren er klar i sin tale da vi spør han hva vi skal få i årets Grundigliga.

- Nå går vi for sølv, sier Apelgren.

Det er muligheter for å slå Haslum med minst fire i Nadderud Arena, men det kommer til å bli tøft. Michael Apelgren vil overraske nok en gang.

- Det blir tøft, men vi har gjort det umulige tidligere i sesongen. Og ikke minst har vi vært i Champions League. Vi skal overraske igjen og gjøre alt vi kan for å vinne, sier Michael Apelgren.

Nordberg ute

Lars Nordberg pådro seg hjernerystelse da det smalt i kampen mot Bækkelaget søndag kveld. Han har også vondt i kjeven og har fått beskjed om å være i ro fremover. Det baner vei for at Erik Toft igjen kan briljere etter at han har kommet tilbake fra skade.

- Lars er ute, men Erik Toft er tilbake. Han er god, men trenger litt tid på å komme tilbake i god gammel form, sier Michael Apelgren til ielverum.no.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no