19. nov
LADER OPP TIL KAMP: Peder Nersveen (til venstre) og Fredrik Tervaniemi drar sammen med resten av Elverum Fotball til Trondheim fredag for å lade opp til bortemøtet med Byåsen på lørdag.
 
Lørdag smeller det mot Byåsen
Elverum Fotball jakter stadig nye poeng og ferden mot OBOS-ligaen. Lørdag venter trønderlaget Byåsen på bortebane.

Publisert: 26.aug.2016 00.39
Oppdatert: 25.aug.2016 23.32

Fredrik Tervaniemi og Peder Nersveen er begge spente foran lørdagens returkamp mot Byåsen. Møtet mellom disse to lagene i vår, endte med 7-0-seier til Elverum. Men slike sifre har ikke Tervaniemi noen tro på i lørdagens kamp.

- Nei det tror jeg ikke. Jeg vet ikke hvorfor, men både i fjor og i år så har de vært svake på våren. Men så kommer de sterkere tilbake på høsten, og nå har de fem strake seiere tror jeg, sier Fredrik Tervaniemi.

God oppskrift

Peder Nersveen har oppskriften klar for å stikke kjepper i hjulene og seiersrekka til Byåsen.

- Vi skal slå Byåsen ved å spille akkurat som vi har gjort tidligere i år. Score mål og spille god fotball, sier Peder Nersveen.

Han gleder seg stort over at han spiller i Elverum Fotball om dagen. Og han har aldri opplevd en slik sesong Elverum har hatt.

- Jeg har egentlig ikke opplevd noe lignende tidligere. Denne sesongen er min åttende, og vi har aldri vært i nærheten av det nivået vi er på nå tror jeg, sier Peder Nersveen og legger til:

- Det gjelder både med tanke på det spillemessige med offensive og defensive. Men også det som har med laget å gjøre, og rundt laget, smiler Nersveen.

Fokuserer på å vinne

Det er kun en ting som gjelder for Elverum Fotball om dagen, og det er å vinne kamper og ta tre poeng. Tervaniemi vet at det er fem kamper mellom Elverum Fotball og OBOS-ligaen.

- Men vi må huske på at vi tar en og en kamp om gangen. Det viktigste for oss er å være fokuserte på å vinne. Vi er sikret opprykk med fem seiere til, og vi starter med Byåsen nå på lørdag, smiler Tervaniemi.

Det kan fort bli at man tenker at Byåsen er lett å slå, ettersom Elverum vant 7-0 mot de sist de møttes. Men svensken han har oppskriften på det også.

- Det blir en helt annen kamp. De har fått nye spillere, men for oss er det ikke noe press. Vi har en såpass stor ledelse og er ganske så avslappet med tanke på press. For det er ikke vi som har presset mot oss, sier Fredrik Tervaniemi.

Drar fredag

For å få mest mulig ut av tiden, og ikke minst bli for masete og stressede så drar laget til Trondheim allerede fredag. Slik får de tid til å restituere seg og trent oppe i trønderhovedstaden.

- Jeg syns vi har fått veldig gode rutiner for hvordan vi lader opp til kamper. Spesielt da vi er i trønderlag, da får vi sove og slappe av på hotell. Også får vi jo god middag og frokost på hotellet da, sier Peder Nersveen før Fredrik Tervaniemi skyter inn:

- Vi skal jo trene også da, ler Tervaniemi.

Nå skal fotballguttene fokusere på seier og score mål mot Byåsen, og Tervaniemi håper mange vil følge med på Elverum Fotballs Facebook-side for oppdateringer fra kampen.

- Det hadde vært moro om mange fulgte med på nettet og kanskje får vi 50 poeng etter kampen også. Nå har vi 47 poeng, så blir moro å se, avslutter Fredrik Tervaniemi.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no