18. nov
BENK OG EPLETRE: Roar Moe, visespresident i Lions Club Elverum, ønsker alle velkommen til kulturhuset og feiringen av 100-årsjubileet til Lions Club. Her sitter han på en benk som klubben har gitt i gave til Elverum kommune. I bakgrunnen til høyre ser vi epletreet de har plantet i Elvarheimsparken.
 
Lions Club feirer 100 år
I forbindelse med Lions Clubs 100-årsjubileum slår Lions Club Elverum på stortromma og feirer med et stort show i Elverum kulturhus.

Publisert: 13.sep.2017 15:53
Oppdatert: 13.sep.2017 15:53

Onsdag 20. september braker det løs i Storstua i Elverum kulturhus, forteller visepresidenten i Lions Club Elverum, Roar Moe. Han tror det kommer til å bli en real festkveld for alle som kommer til kulturhuset denne kvelden.

- Vi tenkte vi skulle slå på stortromma og ikke minst minnes den tiden vi har eksistert. 100 år er ganske lang tid. Da har vi fått tak i den som kanskje har tatt mest tak i de gamle visene og sangtekstene som var i det siste århudret, sier Roar Moe.

Lions Club Elverum har jobbet lenge med å sette sammen et godt program for jubileumskvelden, og har hentet store artister.

- Jeg tenker da mest på Rita Engebretsen. Hun har sagt at hun kommer, og i tillegg kommer Tommy Michaelsen. Det kommer til å bli en veldig fin duo, som i tillegg skal forsterkes med Hege Cecilie Mobak som blant annet skal plukke frem litt musikk fra glemselen vår, sier Roar Moe.

En ideell organisasjon

Roar Moe forteller at Lions Club har medlemmer i alderen 50 til 80 år, og arbeidet deres er ganske omfattende.

- Vi er en trivelig klubb med folk fra 50 til 80 år. De er oppegående alle sammen og føler at de ønsker å gi litt ekstra til den verden vi lever i. Ikke minst i forhold til å bekjempe narkotika, alkoholmisbruk og stoffmisbruk i det hele tatt, sier Moe og legger til:

- I Elverum har vi tatt tak i ungdommen med å undervise de fra tidlig skolestadie med spesielle program som går på det å skygge unna de litt dårlige tingene som samfunnet vårt har å by på, sier han.

En mimrekveld

Lions Club Elverum har eksistert i omtrent 50 år kan Moe fortelle, noe som også skal feires i samme jubileumsfesten hvor de feirer de 100 første årene for Lions Club.

Roar Moe forteller at det kommer til å bli en skikkelig mimrekveld i kulturhuset 20. september.

- Det er veldig spennende at vi fikk lov til å leie kulturhuset for å feire oss. Jeg har vært med på en del arrangementer i denne størrelsen, så jeg tror ikke det kommer til å være skummelt å være i Storstua i kulturhuset. Det er et veldig koselig lokale og vi har planlagt å legge inn en sosial pause i programmet, med «med noko attått», avslører Roar Moe.

Arrangørene håper også at det kommer til å bli «allsang-tendenser» under feiringen.

- Dette er rett og slett en kveld hvor vi skal mimre, så det vil bli muligheter for litt allsang, mimring og god underholdning, sier Moe.

Må ikke være medlem

Under feiringen 20. september vil den lokale klubben altså feire Lions Clubs 100 år. Og det er ikke et krav om at man må være medled i Lions Club.

- Det er noe av vitsen også, at det er åpent for alle. Alle er velkommen, om de bare har lyst til å være med på arrangementet eller er nysgjerrige på hva vi jobber med. Vi tar gjerne imot nye medlemmer, også yngre. For hos oss er det høy takhøyde, så vi ønsker gjerne flere medlemmer, avslutter Roar Moe, visepresident i Lions Club Elverum.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no