13. nov
KLARE TIL Å TA I MOT POST: Postansvarlig Marit Solheim (til venstre) og hypermarkedssjef Simen Seigedal er klare for å ta i mot og dele ut post fra den nye post i butikk på Coop OBS! Hypermarked Elverum
 
Leiret har igjen fått post i butikk
Tirsdag klokka 09.00 åpnet Post i butikk i Leiret etter at Coop OBS! Hypermarked tok over oppgaven etter at Matkroken ble lagt ned. Nå håper de på at posten kan trekke nye kunder til butikken.

Publisert: 08.mar.2016 19:34
Oppdatert: 08.mar.2016 19:34

Hypermarkedssjef Simen Steigedal er godt fornøyd med at de fikk post i butikk til OBS! Elverum.

- Vi er kjempeglade for å få posten hit. Det skaper et ekstra tilbud til kundene våre, sier hypermarkedssjef Simen Steigedal.

Det var ikke veldig vanskelig å få posten til OBS! Hypermarked Elverum. Steigedal kan røpe at de var raskt på banen når de fikk vite at Matkroken skulle legges ned.

- Det var ingen problem å få posten til oss. Vi tok kontakt med Posten ganske tidlig, så den prosessen gikk ganske fort og greit, sier Simen Steigedal, som håper at posten kan trekke nye kunder til butikken.

- Vi håper at det skal trekke til seg nye kunder. Det blir spennende å se, men vi ønsker jo selvfølgelig at det skal gi oss flere kunder, sier Steigedal.

Posten stengt mandag

På åpningsdagen var det ganske mange som kom innom for å få posten sin. Siste åpningsdag for Post i butikk på Matkroken var lørdag, og mandag var det stengt. Derfor var det litt ekstra trafikk i timene etter åpningen på OBS! Hypermarked kan postansvarlig Marit Solheim fortelle.

- Det har vært litt hektisk, men vi er glade for å få post i butikk til OBS, sier Marit Solheim.

Etter at posten ble flyttet fra Matkroken er det slik at de som før hentet pakkene sine hos Matkroken, skal nå hentes på Coop OBS! Hypermarked på Amfi.

- Alle som kunne hente posten sin på Matkroken, kan nå hente posten sin her. I tillegg har vi postbokser her som alle kan bestille og benytte seg av, sier Solheim.


Ikke særlig større bemanning

Historisk sett har det vært en stor nedbemanningsprosess på Coop OBS! Hypermarked Elverum. Med post i butikk blir det allikevel ikke noen stor oppbemanning.

- Posten her på OBS! står i sammenheng med informasjonsskranken vår, sånn at det i utgangspunktet vil det ikke bli flere på jobb i den sammenhengen. Men vi har fått med oss Hege Berget Norsted fra Matkroken som skal være med oss videre, sier hypermarkedssjef Simen Steigedal.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
POSTBOKS: - Hvem som helst kan få en postboks hos oss, sier Marit Solheim
Fakta
  • Post i butikk er et tilbud fra Posten og detaljhandelsvirksomhet rettet mot forbrukere for å kunne tilby posttjeneste.
  • Ble opprettet i 2001
  • Posten Norge AS har cirka 1400 salgssteder i Norge, i form av postkontor og Post i Butikk.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no