20. nov
TRIST: Bussjåfør Bjørn Dellerud (i midten) ble sjokkert da han kom ut til en ramponert buss. Oppmann Roger Næss (til høyre) og Haslums trener, Tom-Eirik Skarpsno, i samtaler etter hendelsen.
 
Kort bronsefeiring
Elverum håndball herrer fikk en kort bronsefeiring da de slo Haslum og tok bronse i årets GRUNDIGliga. Bussene som Taigan og laget kjørte ble ramponert av lokale bærumsgutter.

Publisert: 16.mar.2016 22.36
Oppdatert: 18.mar.2016 11.59

Det var et trist syn som møtte bussjåfør Bjørn Dellerud da han kom ut til bussen, etter kampen mellom Haslum og Elverum. Bussen som laget kjørte og bussen som fraktet Taigan til Bærum var ramponerte.

Bussjåfør Bjørn Dellerud som kjøre for Trønderbilene har aldri opplevd noe slik før.

- Det var ubehagelig. Jeg har aldri opplevd noe sånt her før, sier Dellerud, som har kjørt buss i over tre år.

- Begge dørene på bussen sto åpne

Når kampen var ferdig og Bjørn Dellerud skulle ut og klargjøre bussen for retur til Elverum ble han møtt av et syn han kunne vært for uten.

- Begge dørene var oppe. Også var diesellokket brutt opp. Disse er låst med sentrallås. På bussen er det påbudt med så kalt nødåpnere, som gjør at man kan åpne dørene fra utsiden ved en eventuell nødsituasjon, sier Bjørn Dellerud.

De som står bak ramponeringen har funnet denne nødåpneren og brutt opp dørene på bussen. Til alt hell er ingen ting stjålet av det som lå i bussen, og det er heller ikke gjort noe hærverk inne i bussen.

- Spillerne sier de ikke savner noe, så det ser ikke ut som det er stjålet noe, sier Dellerud.

Gjerningspersonene er ikke funnet kan Roger Næss, i Elverum håndball fortelle.

Rykter om grus på dieseltanken

Det florerte med rykter etter at man oppdaget at alt ikke var på stell, og flere av ryktene gikk ut på at det var fylt grus på dieseltanken på en av bussene.

- Vi tar sjansen på å kjøre hjem, sier bussjåfør, Bjørn Dellerud til ielverum.no

Uro under kampen

Under kampen var det noen personer som ble bortvist fra hallen etter uvettug munnbruk. Mange hat-ord ble slengt både til spillerne og Taigan. Ord som ikke egner seg på trykk. Derfor blir de ikke gjengitt her.

Oppgitt

Kalle Björkman er mildt sagt oppgitt etter kveldens hendelser.

- De slenger dritt foran kampene, rakker ned på hvordan vi styrer klubben og hvordan vi er som lag. Nå føler jeg at de har noe å svare for. De bør virkelig se på seg sjøl og holde seg for gode for å gjøre slikt, sier en tydelig opprørt Kalle Björkman.

Etter det iElverum kjenner til skal noen av de som var innblandet i episoden ha tilhørt Haslums juniorlag. Noen var også utenforstående og ikke med i Haslum HK.

Beklager

Arrangementsansvarlige, vakter og andre i Haslum HK beklager det inntrufne og gir de som har utført handlingene det blanke lag.

- Dette er bare trist og det er meget beklagelig at slikt skjer, sier Tom-Eirik Skarpsno, som er tydelig lei seg for at det ble som det ble.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no