13. nov
KLARE FOR KAMP: Fredrik Tervaniemi (til venstre) og Peder Nersveen er klare til kamp mot Nardo på lørdag klokka 16.00. (Foto: Bjørn Dellerud)
 
Kampen mot Nardo blir en klassisk sekspoengskamp
Elverum Fotball innehar nå 1. plassen i PostNord-ligaen, sju poeng foran Nardo som gjester Elverum Stadion lørdag.

Publisert: 23.jun.2016 22:31
Oppdatert: 24.jun.2016 08:04

Dette blir en av de viktigste kampene Elverum Fotball har spilt denne sesongen. Kampen mot Nardo vil vise om det var et feilskjær eller en formdump fra Elverum Fotball. Keeper, Fredrik Tervaniemi, er ikke i tvil om at tapet mot Nybergsund skal revansjeres, og at det er Nardo som skal få føle guttas vrede.

Målet er å vinne kampen mot Nardo. Det er uhyre viktig for høst-sesongen at Elverum vinner mot Nardo lørdag. Ved tap, vil Elverum bare ha et forsprang på fire poeng ned til Nardo. Vinner de, så har de 10 poeng. Det er mye som spiller inn, og derfor er det så viktig å vinne kampen mener Tervaniemi.

En mot to

Fredrik Tervaniemi maner nå elverumsingene til å komme til Elverum Stadion lørdag klokka 16.00. For det blir en kjempespennende kamp, og det er den viktigste hjemmekampen så langt i sesongen.

- Det er fremfor alt en veldig viktig kamp, en såkalt «sekspoengskamp» hvor vi trenger alle poengene vi kan få for å holde tridt med Nardo inn i høstsesogen, sier Fredrik Tervaniemi.

Peder Nersveen er helt enig med sisteskansen og lagkameraten, men han ser på kampen som en helt vanlig elverumskamp.

- Dette er jo kampen alle vil spille. Men jeg ser på denne kampen som en helt vanlig kamp. Vi skal gjøre det vi vanligvis gjør på hjemmebane. Score mål og vinne kamper, sier Peder Nersveen.

Full brakke

Jo flere som kommer til Elverum Stadion, jo morsomere er det å spille forklarer Fredrik Tervaniemi. Han skyter inn at de ikke har vært skuffet over publikumstallene denne sesongen, for de har vært over all forventning sier han. Men dette er siste kampen før Elverum går ut i sommerferie, og da blir det litt spesielt.

- Vi står foran et veiskille nå. Jeg håper jo at det kommer så mange som mulig kommer til Elverum Stadion. Vis din interesse nå, for det kan hjelpe oss som spillere at vi har mange publikummere i ryggen, sier Fredrik Tervaniemi.

God lagmoral

Det er god stemning i laget, til tross for det sure tapet mot Nybergsund forrige helg. Det er ikke helt glemt, men nå ser de fremover mot morgendagens kamp mot Nardo. Nersveen kan ikke få rost lagkameratene godt nok.

- Mange av oss har spilt sammen i mange år nå og vi har fått en god grunnmur i laget. I tillegg har det kommet noen forsterkninger som passer godt inn i laget vårt. Vi har en fin stemning i laget nå, sier Peder Nersveen til iElverum.

Det snakkes om opprykk

Etter at HamKam gikk høyt ut før seriestart og flagget at de skulle rykke rett opp til OBOS-ligaen, har de nå sluttet å snakke om opprykk. De har heller dyttet ballen over til Elverum. Og i Elverum snakkes det om opprykk.

- Det er vel både ja og nei. Nå leder vi serien, og det er naturlig at det snakkes litt om opprykk. Men vi må vinne mot Nardo for at den drømmen skal leve videre. At vi skal begynne å tape mange kamper i høst-sesongen ser ikke vi på som et alternativ. Men vi er kanskje litt kjedelige, vi tar en kamp om gangen, sier Fredrik Tervaniemi.

Oppfordringen til Peder og Fredrik er å ta med seg solkremen, solbrillene og møte opp på Elverum Stadioen lørdag klokka 16.00 og heie de frem til tre viktige poeng.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no