19. nov
ÅRETS ARRANGØR: Elverum Håndball Herrer har av spillerne og laglederne i GRUNDIGligaen blitt kåret til Årets Arrangør. (Skjermdump topphandball.no)
 
Kåret til «Årets Arrangør»
Elverum Håndball Herrer har blitt tildelt prisen «Årets Arrangør» i GRUNDIGligaen for herrer denne sesongen. En pris som er stemt frem av alle klubbene i GRUDIGligaen.

Publisert: 16.mai.2017 13.38
Oppdatert: 16.mai.2017 13.38

Elverum oppnådde 33 prosent av stemmene, noe som gjorde de til det laget som fikk flest stemmer. Det er spillerne og laglederne i klubbene som har stemt frem Elverum til seier.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball Herrer, Kalle Björkman, er rørt over at Elverum igjen får tittelen som «Årets Arrangør».

- Dette er morsomt! Ikke minst er det en «fjær i hatten» for dugnadsgjengen vår og de som jobber døgnet rundt for å få et godt arrangement, sier Kalle Björkman.

Det er Kari Wolla som har ansvaret for arrangementet i Terningen Arena, og Björkman tillegger Wolla og hennes dugnadsgjeng æren for prisen.

- De jobber døgnet rundt for å få til Norges Tøffeste håndballshow, som vi kaller det. Noe de gjør veldig bra! Og det er morsomt å bli satt pris på når vi på hver kamp gjør alt for at det skal bli Norges tøffeste håndballshow, sier Kalle Björkman.

Mange kritierier

Markedsansvarlige Björkman forteller at spillerne og lagledelsen i de forskjellige klubbene skal ha det bra og rammen rundt kampen skal være god. Derfor jobber de alltid med dette i klubben.

- Det er spillere og ledere fra de andre lagene i ligaen som har stemt frem oss. De har «målt» oss på atmosfære i hallen, aktiviteter som skjer på arrangementet, alt fra lyd, speaker til alt som skjer. Ikke minst hvordan spillerne blir tatt i mot og behandlet under oppholdet i Elverum. Jeg vil gi all honnør til de som gjør alt de kan for at arrangementet skal gå på skinner, sier Björkman.

Det er ikke første gang Elverum Håndball Herrer mottar denne prisen, men man må ikke bli for «trygg» på at det går bra.

- Nei, vi har mottatt prisen fire år på rad her, men så kom Kolstad inn i eliteserien og kapret prisen forrige sesong. De hadde et veldig godt arrangement og nye ideer som satte oss på prøve. Men det var bare bra, for hvis man blir vinnende hvert år, så går man i den vante tralten. Vi ble utfordret og derfor har vi gjort noen grep, og jeg føler at vi har lyktes i det vi har gjort, sier markedsansvarlig Kalle Björkman.

Årets lag offentliggjøres 19. mai

Elverum Håndball Herrer har gode muligheter til å kunne få en spiller eller to med i årets lag i GRUNDIGligaen. For tidligere har både Josef Pujol, Tamas Ivancsik og Morten Nergaard vært med på månedens lag. Derfor har Elverum også sjanser for å få med en spiller på laget, noe også Björkman har tro på.

- Ja virkelig. Nå to dager etter det veldig skuffende tapet mot ØIF Arendal, så skal det sies at det var kjedelig. Men gutta har gjort en vanvittig sesong. De har poengrekord i serien, poengrekord i Champions League og både cupfinale og sluttspillfinale. Så jeg er helt enig, jeg tror vi kan få både en, to og kanskje tre spillere på årets lag, avslutter Kalle Björkman.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no