20. nov
 
Jan Thomas og Christopher ga råd til damene og jentene i Elverum
Tirsdag kveld var AMFI fylt til randen av kvinner fra Elverum som ville ha med seg et tips eller to på veien. Det var sminke og make-up som stod på timeplanen. Lærerne var selveste Jan Thomas og Christopher Mørch Husby.

Publisert: 15.jun.2016 00.42
Oppdatert: 15.jun.2016 00.42

Vel 200 elleville, sminkeglade kvinner og jenter hadde møtt opp da AMFI og VITA Exclusive inviterte til sminkekveld sammen med Jan Thomas og Christopher Mørch Husby. Og spørsmålene de var mange.

Men svarene de fikk, var minst like gode som spørsmålene. Og Andrine Aasen fra Siljuberget var en av de som fikk tips om sminke og hvordan legge den på.

- Det var ganske spennende og morsomt. Og ikke minst bra. Jan Thomas vet hva han snakker om. Da var det greit å kunne få tips fra han, sier Andrine Aasen.

Usikker

Mange yngre er litt usikre på hvordan de skal legge på sminke, og Andrine synes Jan Thomas var hyggelig og snill.

- Han var litt annerledes enn jeg hadde forestilt meg. Jeg trodde kanskje han skulle være strengere, men han var kjempehyggelig, sier Andrine Aasen.

Hun fikk tips på hvordan hun blant annet skulle legge på sminke på huden hennes.

- Jeg fikk tips på hvilken foundation jeg skulle bruke, og hvordan jeg skulle legge den på, sier Andrine Aasen som nå kan dette med sminke.

Gode råd

I tillegg til Jan Thomas var også hans makker Christopher Mørch Husby til stede. Han forteller at foundation er viktig, og at mange hadde problemer med det.

- Det har vært moro å være her i Elverum for å gi råd til rådløse kvinner. Det de fleste spør om er foundation. Den skal ikke være for mørk eller for lys, så det kan være en utfordring, sier Christopher Mørch Husby.

Men også øyebryn er viktig for de som i går møtte de to stylistene.

- Ja, bryn og øyebryn var det mange som hadde trøbbel med. Det å bruke riktig brynspensel som matcher øyenbrynene og ikke minst fargen, sier Mørch Husby.

Ikke håpløst

Christopher Mørch Husby kan fortelle at elverumsingene ikke er håpløse når det gjelder sminke. Noen er litt uheldige, men ingen er helt håpløse.

- Nei, jeg vil ikke si det. Noen er litt uheldige med sminken, men det er ingen som har gjort noen feil. De har bare ikke visst hvordan de skal sminke seg på den beste måten, sier Christopher Mørch Husby.

Stuntet de gjorde i går er en del av en sommerkampanje som Jan Thomas og Christopher har denne sommeren. De har tidligere vært på Hamar, og tirsdag kveld var turen kommet til Elverum.

Et godt stalltips fra Christopher er å ikke putte alt for mye i ansiktet, ta heller litt for lite.

- Et godt stalltips for de som skal sminke seg er at man ikke skal gjøre så mye med ansiktet. Man bør gjøre så lite som mulig. Følg magefølelsen, pass på at alt i ansiktet passer overens og stemmer med hudtonen. Etter det kan man eksperimentere litt, for da føler man seg litt tryggere, avslutter Christopher Mørch Husby.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no