12. nov
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Beate Østbye (40) fra Heradsbygd, er en av bøndene som skal finne seg kjæreste i TV-programmet «Jakten på Kjærligheten» på TV2 i sommer.
 
Jakter kjærligheten på TV
Beate Østbye (40) fra Heradsbygd skal i sommer jakte kjærligheten på TV via TV2s storsatsning, Jakten på kjærligheten. Nå håper den single bonden på at den rette mannen skal dukke opp.

Publisert: 25.apr.2017 01:59
Oppdatert: 25.apr.2017 09:18

I alt seks deltakere skal være med i denne sesongens «Jakten på kjærligheten» på TV2. Én av disse bøndene finner vi i Elverum. Beate Østbye savner en å dele hverdagen med, og derfor bestemte hun seg for å være med i TV2-programmet.

- Det er sikkert mange som lurer på hvorfor jeg vil date på TV. Men nå er det slik at jeg prøver å finne den store kjærligheten og er stasjonert på en gård. Så da er jo TV-programmet «Jakten på kjærligheten» et utrolig bra konsept å være med på, sier Beate Østbye.

Hun er 40 år, har to barn og en gård. Etter å ha vært singel en stund, savner hun nå en og dele dagen med. Derfor prøver hun seg nå på søken etter kjærligheten via TV.

- Det å få bli med på «Jakten på kjærligheten» gjør at jeg får den beste kontaktannonsen jeg kunne fått, sier Østbye.

Nevenyttig og interessert i gårdsdrift

Heradsbygdingen forteller at hun søker etter en livsledsager, som hun kan bli gammel med.

- Det hadde vært veldig positivt om mannen som skal bli min fremtidige livsledsager, hadde vært litt nevenyttig, interessert i gårdsdrift og i gamle hus kanskje. Og ikke minst snill, sier Beate Østbye.

TV2 har sendt presentasjon av årets bønder tre ganger allerede, og Beate innrømmer at hun har sett seg sjøl på TVen.

- Jeg har aldri sett så mye på TV før som nå jeg, ler Beate Østbye og legger til:

- Det er kanskje litt spesielt men det er nå meg da. Men det blir spennende å sjå hvor mange brev jeg får, smiler Østbye.

Fra seks til fire

Slik vi har blitt kjent med konseptet «Jakten på kjærligheten», er det seks bønder som starter jakten på en fremtidig kjæreste. Men i sjølve hovedprogrammet følger man fire bønder, de fire som fikk flest brev og henvendelser fra potensielle kjærester.

Østbye tar ikke sikte av seg å bli en av de fire, men å finne kjærligheten. Om det blir via TV eller på egenhånd.

- Om jeg ikke blir en av de fire bøndene som får flest brev, så skal jeg allikevel jakte etter kjærligheten. Nå har jeg fått blitt kjent med det som skjer bak kameraene og produksjonsteamet og blitt litt kjent med opplegget. Jeg må si det virker som et fantastisk eventyr å kunne få være med på, sier Østbye og legger til:

- Men det er ikke det viktigste for meg å komme blant de fire bøndene som får jakte på kjærligheten via TV. Det viktigste for meg er at kanskje det ene rette brevet er blant de brevene jeg får, uansett hvor mange brev jeg får, sier Beate Østbye.

Hun vil få brevene med seg hjem og jakte etter kjærligheten sjøl, om hun ikke skulle bli blant de fire bøndene som skal være med i årets program.

Vil finne kjærligheten

Bonden, som til daglig også er foreleser ved Elverum Folkehøgskole, deltar ikke i programmet bare for å delta. Hun mener alvor og vil gjerne finne kjærligheten. Og skulle man lure på hvor man kan skrive til Beate, ja så finner man all informasjon på TV2s hjemmeside.

- Ja, da kan du gå inn på internett på TV2.no og ikke minst på Jakten på kjærlighetens Facebook-side. Der ligger det også informasjon om de andre jakten-bøndene, ler Østbye.

Fristen for å sende brev til årets jakten-bønder er satt til 16. mai. Brev kan du enkelt sende via et skjema på TV2s hjemmeside. Men du kan også sende brevet på gamlemåten, altså som et vanlig brev. Informasjon om hvordan du sender dette, finner du på TV2s hjemmeside.

Beate har som hovedmål å finne den store kjærligheten, og håper hun gjør det i løpet av sommeren.

- Ja, det er hovedmålet mitt. Også får vi se hvordan det går da, for dette er veldig spennende å få lov til å være med på, avslutter Beate Østbye fra Heradsbygd, singel enn så lenge.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no