16. sep
POPULÆRT: Det nærmer seg tiårsjubileum for den åpne dagen til Gransjøberget Sæter. (Foto: Gransjøberget Sæter)
 
Inviterer til åpen dag
Den 3.- og 4. september er det åpen dag hos Gransjøberget Sæter i Julussdalen.

Publisert: 02.sep.2016 12:28
Oppdatert: 02.sep.2016 12:28

– Alle som har lyst til å komme og se hvordan vi har det er velkomne. De kan ha en hyggelig stund på vollen, eller gå i skogen og plukke sopp, forteller eier og driver Marianne Wimmer. 

Soppkyndig på besøk

Åpen dag på Gransjøberget Sæter har blitt en god tradisjon, og Wimmer kan fortelle at det snart er tiårsjubileum. 

Lørdag får sætra besøk av en soppkyndig, som kan hjelpe til med å kikke på sopp folk har plukka. Det blir også fyring i den vedfyrte bakerovnen, hvor de skal lage pizza. 

Kokeboklansering søndag

– På søndag kommer kokebokforfatteren Kirsten Winge, som skal ha en lokal lansering av sin rykende ferske bok «Perfekt viltkjøtt» hos oss. Det gleder vi oss til, sier Wimmer. 

Hun håper det kommer mange folk, men sier det er avhengig av været.

– Er det strålende sol så kommer det som regel mange folk, men er det regn blir det nok litt roligere, tror hun.

De som kommer må huske å ha med seg kontanter, for det er ikke strøm på sætra og derfor ikke betalingsterminal. 

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no