19. nov
 
Ikke bare svensk signering
Elverum Håndball Herrer kunngjorde mandag ettermiddag at de hadde signert Josef Pujol. Men de har også resignert noen andre spillere.

Publisert: 29.jun.2016 01.11
Oppdatert: 28.jun.2016 22.36

Jørgen Jansrud, Didrik Linderud og Nikolaj Mehl skrev også under en ettårskontrakt med klubben på mandag.

Dette er spillere som klubben er godt fornøyd med å få med seg videre. Jørgen Jansrud har stått litt i skyggen, men håper nå å kunne stå frem som den gode spilleren han er. Han skal spille sammen med Erik Toft på venstrebacken.

Jørgen hadde fått tilbud fra flere andre klubber, men valgte å bli i Elverum Håndball Herrer.

- Jeg trives veldig godt, både sportslig og utenfor banen. Også er vi jo et godt lag. Vi er gode, har en god treningsgruppe, og dette er ting som teller mye for meg, sier Jørgen Jansrud.

Eidskogingen gleder seg stort til å ta fatt på sesongen igjen, og han har en klar strategi på hvordan han skal vippe Erik Toft av tronen.

- Jeg skal trene i hele sommer. Jeg har nøkkelen til Eidskogshallen. Den er ikke så flittig i bruk, så jeg får masse tid der i sommer, sier Jørgen Jansrud.

Godt at Kalle la opp

Didrik Linderud er elverumsgutt og har også skrevet en ettårskontrakt med klubben. Han legger ikke skjul på at det er godt at han får sjansen til å slippe til mer.

- Det er godt at Kalle Björkman la opp, slik at jeg kan få slippe til litt mer. Nå blir det jeg og Tamas Ivancsik på høyrekanten. Det skal bli moro å få vist seg frem, sa unggutten under pressekonferansen mandag.

Og vist seg frem har han virkelig gjort. Under fjorårets Champions League-spill vartet han opp med scoring blant annet mot HC Motor Zaporozhye. Vårsesongen spilte han mange kamper, og fikk det til bra. Men etter jul kom Tamas Ivancsik, og Didrik ble plassert på benken.

- Jeg gleder meg til å spille igjen. Jeg vil bygge videre på det som jeg presterte i fjor, sier Didrik Linderud.

Han har stor tro på årets sesong, og tror at spillet i Champions League blir minst like godt som i fjor.

- Jeg tror denne sesongen blir bra. Forhåpentligvis kan vi fortsette å være best i Norge. Og gjøre det godt i Champions League, sier Didrik Linderud.

Har blitt litt elverumsing

Den tredje spilleren som også har skrevet en ettårskontrakt med Elverum Håndball Herrer, er Nikolaj Mehl. Han brukte nok ikke lang tid på å bestemme seg skal vi tro uttalelsene han kom med på pressekonferansen mandag.

- Jeg trives veldig godt i Elverum. Men det er vanskelig å ikke trives, når man går til Champions League og vinner gull hvert år. Både jeg og hele familien min trives veldig godt i Elverum, sier Nikolaj Mehl.

Nikolaj Mehl har spilt håndball i mange år, og 31-åringen har ikke vunnet stort gjennom disse tidene. Men når han kom til Elverum, så begynte han å vinne titler.

- Om det er min eller de andre skyld vet jeg ikke. Men det jeg vet, er at det er kjempemoro å spille håndball i Elverum og vinne titler, sier Nikolaj Mehl.

Med disse tre signeringene, i tillegg til Josef Pujol så er Elverum på god veg til å få en komplett stall til den kommende sesongen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no