15. nov
NI SPILLERE: Elverum Håndball Herrer har alltid fått god hjelp av Taigan som den åttende spilleren. Nå får de også hjelp av elgen på Elgstua som den niende. Fra venstre er Michael Apelgren og Kalle Björkman fornøyde med nyervervingen. Foran har vi markedsansvarlig på Scandic Elgstua, Solrunn Nordlien, hotelldirektør Nina Bogerud Caspari, salgsansvarlig Anne Karin Bjørvik og nærmest elgen finner vi Bjørnar Myhren i sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer.
 
Hele byen er klar for håndballfest
Søndag spiller Elverum Håndball Herrer sin første sluttspillfinale, i best av tre-serie, mot ØIF Arendal. Norges håndballby nummer en er nærmest satt på hodet.

Publisert: 13.mai.2017 11:25
Oppdatert: 13.mai.2017 11:25

Nesten hvor enn du går i Elverum, snakkes det veldig mye om håndball og finalekampen i Terningen Arena søndag kveld. Man merker på byens «puls» at noe stort er i emninga.

Elverum spiller for sitt sjette strake sluttspillgull, og sin tredje mulighet til å spise kirsebær med de store gutta i Champions League. Spillerne merker ikke mye til nervene, men de trofaste publikummerne i Terningen Arena kjenner det allerede.

Mange har nok lagt merke til at håndballen preger bybildet, både med flagg og ikke minst at elgen utenfor Elgstua har fått på seg spillerdrakt.

Ideen til å bekle Scandic Elgstuas elg med en spillerdrakt kom fra salgsansvarlig Anne Karin Bjørvik, som mente at når de kler opp elgen med sykkeldrakt til Birkebeinerrittet så måtte de nå hente han inn som lagets niende spiller.

Spesiallaget drakt

Drakta er bestilt på mål, og det er daglig leder i Swix Norge, Bjørnar Myhren (også leder i sportslig utvalg i Elverum Håndball Herrer) som har fått laget drakta.

- Vi har laget både skidress og sykkelklær så vi hadde målene. Dette er bare morsomt, forteller Bjørnar Myhren.

Også klubbens markedsansvarlig, Kalle Björkman, bet på ideen fra Scandic Elgstua.

- Når denne muligheten kom, så vi på det som en glimrende mulighet til å gjøre et lite stunt, sier Björkman.

Han kan fortelle at det er solgt litt over 2.000 billetter til søndagens kamp, men at det fortsatt er noen sitteplasser ledige i tillegg til ståplasser bak det ene målet.

Elgen vil være med

Og om man skulle være redd for at elgen på Elgstua ikke vil være med å spille håndball, så kan vi berolige alle sammen. Han vil!

For sjøl om elgen står ganske stille og ikke rikker en muskel, så har han sjel. Derfor mener de ansatte at han vil være med som lagets niende spiller.

- Jeg er klar for å være den niende spilleren. Så Michael, ligger vi under på søndag er det bare å sende en SMS så bykser jeg over for å hjelpe til, sier «elgen».

Så da er oppfordringen gitt, og den niende spilleren er klar. Både elgen, Elverum Håndball Herrer og oss i redaksjonen håper så mange som mulig tar turen til Terningen Arena søndag kveld for å vise støtte til laget i første sluttspillfinale. Kampen starter 17.45.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no