15. nov
INNSAMLINGSTOPPEN: Circle K Elverum er den bensinstasjonen innenfor kjeden i Hedmark som samler flest kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Stasjonssjef, Roger Haugen, sier at han også i år satser på å havne på innsamlingstoppen.
 
Har samlet inn 95.950 kroner til brystkreftaksjonen
På tre år har Circle K Elverum samlet inn 95.950 kroner til brystkreftaksjonen til Kreftforeningen via Rosa Sløyfe. Også i år vil Roger Haugen og resten av teamet på Circle K Elverum samle inn penger.

Publisert: 13.okt.2016 00:34
Oppdatert: 13.okt.2016 00:34

Ifølge tall iElverum kjenner til, skal Roger Haugen og de andre ansatte ved Circle K Elverum ha samlet inn mest penger av alle bensinstasjonene i kjeden i Hedmark.

- Vi er stolte for å kunne bidra til brystkreftaksjonen. Samtidig ser vi at det er moro å være med på en slik dugnad. Ikke bare vi på stasjonene er med i dugnaden, men også alle kundene som handler bilvask, sier Roger Haugen, stasjonssjef ved Circle K Elverum.

For bilvask er sentral i dette dugnadsprosjektet. Den beste bilvasken en kunde kjøper, gir 50 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen.

Vil bidra

For tredje året på rad var Roger Haugen og Circle K Elverum den største bidragsyteren til Rosa Sløyfe-aksjonen blant fylkets stasjoner. Det vil han også være i år.

- Vi går for å samle inn mest penger også i 2016, smiler Haugen.

Totalt har Circle K-stasjonene i Hedmark samlet inn utrolige 500.000 kroner de siste tre årene. Nesten en halv million kroner er ganske mye penger, sjøl for en dreven stasjonssjef.

- Det er mye penger som går til et godt formål. Men det er mange rene biler også, ler Roger Haugen og legger til:

- Jeg vet at mine kollegaer på de andre stasjonene også gleder seg like mye til denne aksjonen som meg. Og det er nok det at man føler at man bidrar som gjør dette så spesielt, sier Haugen.

Stor giverglede i Hedmark

Pressetalsmann i Circle K, Knut Hilmar Hansen, sier til Pressenytt at stasjonene i Hedmark bidrar med mange kroner.

– I de tre siste Rosa Sløyfe-aksjonene klarte stasjonene i Hedmark å samle inn imponerende 499.300 kroner på bilvask alene. Inne på topplisten finner vi kundene til Circle K Elverum som har samlet inn 95.950 kroner gjennom å vaske bilene sine. Circle K Vangsveien med 70.350 kroner, Circle K Tynset med 55.850 kroner, Circle K Brumunddal med 44.850 kroner og Circle K Furnesveien med 39.550 kroner, sier Knut Hilmar Hansen.

På landsbasis har Circle K-stasjonene samlet inn 6,7 millioner kroner til Rosa Sløyfeaksjonen fra 2013 til 2015.

Samarbeid

Sjøl om Roger Haugen og Circle K Elverum samler inn mye i oktober måned og Rosa Sløyfe-aksjonen, så støtter de også Rosa Sløyfe-løpet. Tidligere i oktober løp 610 deltakere i Rosa Sløyfe-løpet i Stavåsen. Der var Haugen speaker, og nå spytter han i de siste tusenlappene for at løpet skal runde 100.000 innsamlede kroner.

- Der skal vi i Circle K Elverum gi det resterende beløpet, slik at vi kommer over 100.000 kroner. Og får jeg lov til å være med neste år så skal vi tenke enda større. Jeg ser ikke bort i fra at vi kan klare å samle inn 200.000 kroner på et Rosa Sløyfe-løp her i Elverum, avslutter Roger Haugen.

 
Fakta
  • Innsamlingstoppen i Hedmark:

  • 1. Circle K Elverum
  • 2. Circle K Vangsveien
  • 3. Circle K Tynset
  • 4. Circle K Brumunddal
  • 5. Circle K Furnesveien

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2013-2015)

Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no