20. nov
UTVIDER: Elverum Farvehandel vil de neste 14 dagene utvide butikken og lokalene sine i Industrigata 17 på Vestad. Roy Hansen forteller om en god kundevekst.
 
Har fått så mange kunder og stor etterspørsel at de må utvide
Elverum Farvehandel på Vestad industriområde har fått så mange kunder i det siste at de nå utvider lokalene sine.

Publisert: 17.feb.2017 12.18
Oppdatert: 17.feb.2017 12.17

Det er stor optimisme hos de ansatte på Elverum Farvehandel om dagen. Da iElverum kommer på besøk, er det ikke stor trafikk i butikken men flere av de ansatte er ute på oppdrag.

Inne i butikken er det Roy Hansen som har hovedansvaret, samtidig som han er ute på en del oppdrag. Nå skjer det mye spennende ting ved Elverum Farvehandel med blant annet utvidelse av butikken, nye varer og ikke minst ny lakkeringsdel.

- Den siste tiden har vi begynt å tenke litt mer på arbeidsklær. Vi har prøvd mye forskjellig, men vi fant til slutt ut at vi skulle selge arbeidsklær fra Univern. Valget falt på de fordi vi sjøl liker best å bruke Univern og Björnkleder. Sakte men sikkert har vi siden i høst fått flere og flere proffkunder som liker sortimentet vårt, sier Roy Hansen.

Malere

Elverum Farvehandel har en lang tradisjon med maling i flere ti-år. Dette er noe de vil fortsette med, og nå utvider de butikken med rundt 50 kvadratmeter.

- Vi ser at etterspørselen etter våre produkter er større nå enn før, derfor så utvider vi butikklokalene vi har her i Industrigata 17 med rundt 50 kvadratmeter. I tillegg så utvider vi med maling og sprøyting av kjøkkeninnredning. Vi får et helt nytt sprøyte- og malerverksted på 180 kvadratmeter. Så hos oss skjer det mye om dagen, forteller Roy Hansen.

Han kan fortelle videre at de aldri har hatt så mye å gjøre, og at det er fult fres fra morgen til kveld.

- Det er moro at vi gjør det bra nå, og jeg har aldri hatt så mye å gjøre som nå jeg. Jeg er ute og jobber på morgenene og kveldene utenom det jeg gjør på kontoret med butikken og administrasjon. Kanskje vi må ha inn en til her, smiler Roy Hansen.

Nytt tilbud

Bedriften på industriområdet på Vestad har i det siste merket så stor interesse etter at de lanserte arbeidsklær i fra Univern, at de bare så seg nødt til å utvide bedriften.

- Vi vet at produktene vi har inne fra Univern nå, er bra. Som sagt så bruker vi de sjøl og er godt fornøyd med det. I tillegg så må vi gjøre oss litt unike, så nå har vi fått vår egen trykkeavdeling. Når kunden kommer og skal ha ei håndverkerjakke eller bukse så kan kunden prøve klærne, velge seg ut en pakke også kan de få klærne etter fem til 10 minutter med trykk på, sier Roy Hansen og legger til:

- Det er det ingen i Elverum som kan få til andre enn oss akkurat nå, sier Hansen.

Han kan fortelle at de ikke er en del av en kjede, og derfor kan plukke ut de produktene de vil selge fra leverandørene de sjøl ønsker å bruke.

- Salg av arbeidsklær fra Univern staret vi så smått med i høst, men vi har fått skikkelig fart på salget nå. Vi føler at vi har bra klær og vise frem i alle prisklasser og til forskjellig bruk. Det er først og fremst håndverkere som er hovedkundene våre, men vi er ikke en del av noen kjede som forteller oss hvilke produkter vi skal ha. Så vi har også litt jaktklær og fritidsklær blant annet fra Pinewood. Ettersom vi ikke er en del av en kjede, så kan vi ta inn det tøffeste av leverandørene og merkene, sier Roy Hansen.

Markedsfører seg mer

Hansen kan fortelle at de stadig får kunder innom som ikke helt visste hvor butikken og utsalgsstedet ligger.

- Det hender seg vi får kunder innom som sier: «Nei, er det her dere er» og blir overrasket over at vi ligger her vi gjør. Det er mange kunder som ikke vet at vi eksisterer en gang, men dette gjør vi noe med nå. Vi markedsfører oss godt nå og håper på at flere skal bli kjent med oss, avslutter Roy Hansen.

Og for de som måtte lure, så holder de til på Industriområdet på Vestad.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no