14. nov
TROR PÅ SUKSESS: Morten Nergaard (i målet) har stor tro på at Elverum kan gjøre det godt i årets sesong av Champions League.
 
Har et håp om å kunne gjenta suksessen i Champions League
Torsdag kveld spiller Elverum Håndball Herrer sin første kamp i Champions League for sesongen. Lagets kaptein, Morten Nergaard, håper på å kunne gjenta forårets suksess i verdens tøffeste håndballiga.

Publisert: 14.sep.2017 00:53
Oppdatert: 13.sep.2017 22:11

Etter at klubben satte poengrekord for Norsk herrehåndball i Champions League håper nå kapteinen at de skal tangere ni poeng på 10 kamper og gjøre en minst like god sesong som sist. Men det kan fort bli en utfordring.

- Jeg er litt usikker på hvordan det kommer til å gå denne sesongen. Vi kan gjøre det minst like godt, kanskje bedre eller gjøre det dårligere enn i fjor, sier Morten Nergaard.

Elverum Håndball Herrer har nok skaffet seg litt mer respekt hos motstanderlagene i Champions League, slik at de nå er mer oppmerksomme på laget fra Norge.

- De tar nok oss litt mer seriøst nå. Men vi tror vi har mulighet til å kunne vinne flere kamper, men overraskelsesmomentet har vi kanskje nå «brukt opp» når de nå har fått vite hvem vi er, sier kapteinen.

Vil ta to poeng

Torsdag kveld klokka 20.15 spilles kampen mellom Elverum og Kadetten Schaffhausen i BBC Arena i Sveits. Morten Nergaard er klar på at de kan gjenta suksessen for to år siden.

- Vi tror at vi kan vinne og går selvsagt for to poeng, sjøl om det blir knalltøft. Sist vi spilte i Sveits så vant vi i de siste sekundene av kampen. Men vi har selvsagt mulig for å ta poeng mot Kadetten Schaffhausen torsdag kveld, sier Morten Nergaard.

Han har oppskriften for seier klar.

- Jeg føler at vi har like stor eller liten sjanse for å ta poeng i hver kamp, men gjør vi det bra så kan vi ta flere poeng enn i fjor. Når det gjelder kampen torsdag kveld, så blir jeg skuffet om vi ikke holder følge med Kadetten. Og om vi leder 10 minutter før slutt, skal jeg varte opp med noen redninger slik at vi til slutt vinner, smiler han.

Blir en lang høst og vinter

Skulle Elverum gå helt til finalen i cupen (NM) så vil det bli spilt opp mot 28 kamper bare frem til nyttår. Noe som tilsvarer omtrent to kamper på sju dager. Noe som kan bli tøft for spillerne, men ifølge Nergaard må man ikke tenke slik.

- Det blir i alle fall tøft om man skal tenke på det og si at det blir tøft. Jeg tenker heller slik at det er morsomt å spille kamper, og at det er derfor jeg er med på håndball. Jeg kunne til og med ha spilt enda flere kamper, også er det gøy å reise og være sosial med laget også, sier han med et smil.

Nå venter 10 kamper i Champions League, fem hjemme- og fem bortekamper. Nergaard håper på å kunne plukke poeng hjemme i Terningen Arena, men også overraske på bortebane.

- Slik jeg ser det har vi store muligheter til å plukke poeng her i Terningen Arena, også håper jeg at vi vinner noen kamper på bortebane også. Så det kan bli like mange poeng som i fjor, sier kapteinen og legger til:

- Torsdag kveld spilles den første kampen i Champions League for oss denne sesongen, og vi skal gjøre alt for å vinne den, konstaterer Morten Nergaard, keeper og kaptein for Elverum Håndball Herrer.

Hør alle kampene til Elverum på ElverumsRadioen

I år som i fjor vil ElverumsRadioen direkteoverføre alle kampene til Elverum Håndball Herrer. Også kampene som laget spiller i Champions League. Torsdag kan man derfor høre kampen mellom Kadetten Schaffhausen og Elverum direkte på ElverumsRadioen fra klokka 19.45.

ElverumsRadioen sender på DAB digitalradio i store deler av Hedmark, FM 88.2 og FM 99.3 i elverumsregionen og via nettradio på iElverum.no.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no