12. nov
BLIR «HJEMME»: André Lindboe (t.h) har skrevet en ny kontrakt med Elverum Håndball Herrer som binder han til klubben ut 2017/2018-sesongen. (Arkivfoto: Leif Tore Surén)
 
Han fortsetter i svart og hvitt
André Lindboe (29) hadde interesse fra andre klubber, men valgte å skrive under en ny kontrakt med Elverum Håndball Herrer.

Publisert: 11.jul.2017 19:27
Oppdatert: 11.jul.2017 10:15

Det har lenge vært usikkert om hvor lynvingen kom til å spille kommende sesong, men nå er det altså klart. Han har valgt Elverum.

Ifølge Elverum Håndballs egen hjemmeside, skrev André Lindboe under en ettårs-kontrakt med klubben.

- Jeg har vært i klubben i snart ni år, så jeg er vel den som har vært der lengst sammenhengene, i og med at Morten var borte en liten tur. Da sier det seg selv at jeg trives utrolig godt i Elverum. Også er det klart at jeg alltid har ønsket meg til utlandet, det har jeg aldri lagt skjul på. Jeg spiller hele tiden for å vinne og for å være best, og man har jo alltid lyst til å ta et nytt steg, sier André Lindboe til ehh.no.

Han vet ikke om han kommer ut i utlandet, men én ting er sikkert. Han går inn for å gjøre en god sesong for Elverum.

- Jeg vil som sagt ta nye steg, og da er det jo ikke noe annet enn å reise til utlandet som gjelder for å få den mulighete. Men den muligheten kom ikke i år. Så nå er det all inn for Elverum et år til, også får vi se hva som skjer videre når den tid kommer, sier Lindboe.

Mer magi og kunster

Lindboe er en spiller som jobber hardt, og målrettet noe som også har gitt han muligheten på Landslaget, der han så sent som i januar 2017 var med å ta VM-sølv i Frankrike. I juni ble han også avgjørende for Norges seier over Sverige under Gjensidige Cup i Elverum.

Det bor fortsatt mye i gutten som har fylt både Elverumshallen og Terningen Arena med magi og sirkus gjennom sin til i klubben og nå skal han fortsette med det i ett år til.

Når det gjelder hvilken tid som har vært den beste i klubben, er ikke svaret vanskelig å gi.

- Det er så utrolig mye! For meg startet det hele med Cupfinale-gullet i 2009, der jeg var bakspiller og fikk være med å bidra i min første sesong. Det er klart det er stort å få være med å ta klubbens første cupgull! Det første seriegullet, ja rett og slett alle titler og det at vi kvalifiserte oss til Champions League og gruppespill, forteller Lindboe til klubbens hjemmeside.

Vinne kamper i Champions League er stort

Men også seierene i Champions League veier tungt for 29-åringen.

- Det å åpne Champions League-gruppespillet ved å slå Kadetten Schaffhausen borte, var helt vanvittig. Det å slå Montpellier på hjemmebane likeså. Ikke minst alle de enkeltkampene hvor vi har tatt titler ligger som svært gode minner, fortsetter Lindboe.

I Elverum har venstrekanten blitt vant til å vinne titler, men han har også blitt vant til å være med på noe stort som nettopp det å slå Kadetten og Montpellier i CL.

- Man vet at man alltid vil være med på en opptur, og at man alltid strever etter å gjøre noe nytt for et norsk klubblag, hele veien, smiler André Lindboe.

Du kan lese hele intervjuet med André Lindboe på Elverum Håndballs hjemmeside.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no