18. nov
STORT SMIL: Butikksjefen ved Kiwi Trysilvegen, Stein Erik Hjermstad, er godt fornøyd med åpningen og de seks ukene butikken har holdt dørene åpne. Nå ser han på desember med spenning.
 
Gikk fra å være minst til å bli størst
Kiwi Trysilvegen åpnet 13. oktober og har på de seks ukene butikken har vært åpen, blitt den største Kiwi-butikken i Elverum.

Publisert: 01.des.2016 10:03
Oppdatert: 01.des.2016 09:23

- Jeg kan vel si at vi er godt fornøyd med starten av Kiwi Trysilvegens historie, og vi er nok den største Kiwi-butikken i Elverum på omsetning, sier Stein Erik Hjermstad, butikksjef ved Kiwi Trysilvegen.

Etter det iElverum kjenner til, hadde Kiwi Foseid den laveste omsetningen av Kiwi-butikkene i Elverum. Det vil si at fra å hete Kiwi Foseid og ligge på Vestad, til å hete Kiwi Trysilvegen og ligga i Prestmyrbakken på østsiden av Glomma så har butikken gått fra å være den minste til den største Kiwi-butikken målt i omsetning i Elverum.

Og slik skal det fortsette å være for man har bare så vidt fått merke trafikken til Trysil.

- Vi vil sannsynligvis øke omsetningen ytterligere nå i tiden fremover hvor vi får julehandelen i tillegg til «Trysiltrafikken». Vi har nok ikke sett den for fult ennå, sier Stein Erik Hjermstad.

Nådde målsetningen

Butikksjefen er sparsom med informasjon om salgstall og hvor høy omsetningen var den første måneden for butikken, men han letter allikevel litt på sløret.

- Vi hadde en veldig ambisiøs målsetning, men vi nådde den og det er vi veldig fornøyde med. Jeg vil ikke ut med noen eksakte tall, men vi hadde en ambisiøs målsetning og den nådde vi, forteller Hjermstad.

Etter åpningen har kundetilstrømmingen vært god, med unntak av mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag og helgetrafikken har vært god ved butikken.

- Vi ser en klar tendens hvor vi har mange kunder hver dag, men vi ser at vi spesielt er en helge-butikk. Fredag og lørdag er store for oss, og resten av uka er på det jevne, sier Stein Erik Hjermstad.

Har store forventninger

Nå går vi inn i en stor handelstid, nemlig desember. Og butikksjefen har stor tro på julemåneden.

- Den er spesiell og jeg tror den blir god. Vi har julehandlende elverumsinger og i tillegg har vi «trysiltrafikken» som vil gi sitt. Nå går vi inn i en spennende tid, sier Stein Erik Hjermstad.

Han og de andre ansatte ved Kiwi Trysilvegen har fått mange positive tilbakemeldinger fra kundene, og de gleder seg til å komme skikkelig i gang. Mange av de ansatte ved Kiwi Foseid ble med videre til Prestmyrbakken, og noen nye fjes har også kommet inn blant de ansatte.

Kundeservicen er den samme som kundene var vant med fra Foseid. Men butikklokalene er mye større og mer triveligere. Hjermstad tror sågar at butikken ved Prestmyrbakken vil øke enda mer i omsetning, og har stor tro på fremtiden.

Bydelsbutikk

- Vi er først og fremst den nye butikken i den nye bydelen Ydalir. Men vi ser at vi har et stort fortrinn med at vi ligger på rett side av Trysilvegen. Vi kommer nok ikke unna at vi har tatt noen markedsandeler fra Rema 1000 på andre siden av vegen, og jeg tror også at vi har tatt markedsandeler fra alle butikkene i Elverum egentlig. Og med desember foran oss blir det spennende å se hvor dette året ender. Dagligvarebransjen i Elverum er spennende, sier Stein Erik Hjermstad, butikksjef ved Kiwi Trysilvegen.

Kiwi Trysilvegen er den største Kiwi-butikken i Elverum pr. dags dato forteller Hjermstad og oppsummerer åpningen slik:

- Vi hadde en veldig bra åpning og vi gleder oss til å ta fatt på desember og at vi får se hvordan «Trysiltrafikken» virkelig blir. Omsetningen ved denne butikken i forhold til den andre butikken er vesentlig større, butikklokalene er større. Men vi ønsker å yte den samme servicen, så den er ikke forandret, avslutter Stein Erik Hjermstad med et smil.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no