17. nov
GODE VENNER: Pizzabakeren Elverum og Lokket Pub & Bar er gode samarbeidspartnere. Nå styrker de ytterligere samarbeidet ved å tilby pizzabufet en dag i uka. Malin Larsen og Christian Eckbo forteller at samarbeidet ikke vil ta slutt med det første.
 
Fyller Lokket en dag i uka
Pizzabakeren Elverum og Lokket pub & bar har hatt et langt og godt samarbeide. Nå utvider de dette og tilbyr pizzabufet en dag i uka.

Publisert: 01.jun.2017 15:09
Oppdatert: 01.jun.2017 15:10

- Vi har hatt et samarbeid med Lokket, ettersom vi ikke har sitteplasser på Pizzabakeren. Da får våre kunder sitte på Lokket og spise pizzaen sin, i vår felles åpningstid, sier Christian Eckbo, daglig leder ved Pizzabakeren Elverum.

Han har stor tro på samarbeidet de har med sine naboer på Lokket, og ønsket å gjøre noe mer ut av at de allerede samarbeider ganske godt.

- Jeg har tro på at samarbeid gjør oss gode. Vi har snakka sammen om at vi skulle gjøre noe mer ut av samarbeidet, og da ble det til at vi skulle servere pizzabufet en dag i uka og da ble det onsdager, forteller Eckbo.

Besøket har tatt seg opp

Malin Larsen, bartender på Lokket pub & bar, forteller at de har fått flere og flere kunder.

- Det kommer mange folk som ikke ville kommet ellers på ukedagene, så dette er noe vi tjener på begge parter. Vi ser også at besøket på ukedagene har tatt seg opp med tanke på samarbeidet vi har med Pizzabakeren, sier Malin Larsen.

Det virker som om tilbudet med å ta med pizzaen inn til Lokket og spise den der, er populært.

- Her får du muligheten til å sitte ned på en vanlig ukedag og ta det rolig i hyggelige og rolige omgivelser. Derfor tror jeg det er populært, men også at dette er et tilbud som er tilgjengelige for alle, sier Christian Eckbo.

Forsøket med å servere pizzabufet på Lokket, har Pizzabakeren og Lokket pub & bar prøvd en måned nå. Og begge parter er fornøyde.

- Vi ser bare positive sider rundt samarbeidet vi har med Pizzabakeren, og nå ville vi prøve på noe nytt. Derfor ble det pizzabufet, sier Larsen.

- Det blir fjerde uka vi prøver dette nå og onsdag 24. mai tok det virkelig av. Da hadde vi over 100 spisende på noen timer på Lokket, er vi fornøyde med, skyter Christian Eckbo inn.

Et tilbud som de viderefører

Tilbakemeldingene fra kundene er også veldig gode, ifølge Larsen på Lokket pub & bar.

- Tilbakemeldingene fra kundene er bare positive. Alle er veldig fornøyde og synes at det er kult at vi prøver å finne på nye ting, sier Malin Larsen.

Med over 100 besøkende som velger å spise pizza en onsdag, så er dette et tilbud som er ganske populært. Men smertegrensen på antallet gjester er på langt nær nådd.

- Vi er fullt når det er rundt 200 personer inne her, men da er det fullt også, sier Larsen.

Og nå som tilbudet med pizzabufet en gang i uka har blitt tatt så godt imot, så vil samarbeidspartnerne fortsette med det utover sommeren.

- Nå fortsetter vi med dette utover sommeren, og vi ser alltid på nye måter for å finne på morsomme ting i Elverum. Vi har ett så godt samarbeide og fortsetter med dette, avslutter Christian Eckbo.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no