12. nov
 
Fristen for å sende frierbrev går snart ut
Beate Østbye (40) fra Heradsbygd er én av «jakten-bøndene» i sesongens utgave av «Jakten På Kjærligheten» på TV2. Tirsdag 16. mai går fristen ut for å sende brev til årets bønder, og Beate er skikkelig spent på hvor mange brev hun har fått.

Publisert: 16.mai.2017 10:19
Oppdatert: 16.mai.2017 10:21

- Jeg får ikke vite noe om hvor mange brev, eller om det i det hele tatt har kommet brev til meg underveis. Det får jeg presentert om en liten stund, med TV-kameraer på slepet, smiler Beate Østbye.

Vi har tidligere omtalt Beate Østbye som skal jakte kjærligheten på TV. Nå nærmer fristen seg for å sende kjærlighetsbrev til bøndene med stormskritt, noe som også merkes i heimen.

- Det er veldig spennende, og jeg har ikke peiling på hvordan det ligger an akkurat nå. Alle brev som eventuelt har kommet, kommer direkte til produksjonsselskapet. Derfor vet jeg ingen ting akkurat nå, sier Beate Østbye.

Hun kan fortelle at det har vært en spennende tid, og at hun nå bare venter på at den rette skal være blant brevene hun får. For hun håper på at det kommer brev.

Har fått interesse

Beate Østbye bor nesten helt nede ved Glomma på en gård som driver med settepoteter og korn-produksjon. Hun har to barn, Rebecca på 11 år og sønnen Kristian August som er fem år. Gården skal hun snart ta over og hun ønsker seg en livsledsager som hun kan dele gården med.

Det var grunnlaget for at hun meldte seg på TV2-programmet i fjor. Hun har vært på intervjurunder og av 250 som søkte om å få være med i programmet er hun nå én av seks bønder som skal jakte kjærligheten på TV-skjermen i de tusen hjem.

Østbye kan allerede nå avsløre at hun har fått noen meldinger på Facebook, men at hun ikke har kunnet besvare de.

- Det er å gå bakvegen. Jeg må følge konseptet til produksjonen, altså å velge blant de som sender brev. Men det har blitt noen venneforespørsler i det siste ja, smiler Beate Østbye.

Hun håper nå på at de seriøse som har tatt kontakt via sosiale medier, også tar kontakt gjennom TV2.

- Og fristen er tirsdag 16. mai, minner Østbye om.

Finnes mange flotte menn i Hedmark også

Om det skulle vise seg å være lokale menn med i en brevbunke, så er ikke de negativt skal vi tro bonden fra Heradsbygd.

- Ja, det er mulig. En eventuelt frier på min alder kan også ha barn. Da vil det bare være en fordel om avstanden mellom oss ikke er så stor da, smiler Østbye.

En gård med sjel

Gården som eventuelle friere kommer til, er en gammel gård. Beate forteller at gården har slektsrøtter tilbake til 1600-tallet, og at det både er funnet gjenstander fra Vikingtiden og andre tidsepoker.

- Det er en gård med sjel. Folk har bodd her ganske lenge. Jeg har funnet en øks fra Steinalderen i tillegg til at det er funnet Vikinggraver i området. Så dette er en plass med historie, sier Østbye.

Og hvis hun skal beskrive seg sjøl med tre ord, så må hun stoppe opp litt.

- Oi, det er ikke bare, bare. Men det må bli at jeg er positiv, jeg prøver å se det positive i alt. Mange vil nok si at Beate er blid. Også må jeg trekke frem energisk. Så da blir det positiv, blid og energisk, smiler Beate Østbye.

Nå håper hun at mange griper muligheten til å ta kontakt med henne via TV2s program «Jakten på Kjærligheten».

- Nå begynner det å haste, så hvis det er noen som føler «kallet» må de gripe muligheten for å bli bedre kjent med meg. Fristen for å sende brev er tirsdag 16. mai, avslutter den energiske bonden.

Slik sender du brev

Brev kan du enkelt sende via et skjema på TV2s hjemmeside. Men du kan også sende brevet på gamlemåten, altså som et vanlig brev. Informasjon om hvordan du sender dette, finner du på kanalens hjemmeside.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no