12. nov
FESTIVALSJEFEN: Stine Haugen var veldig fornøyd med åpningen torsdag kveld. Men hun var også strålende fornøyd med hele arrangementet. (Foto: Mari Nyberget)
 
Fornøyd med gjennomføringen av Volumfestivalen
Volumfestivalen 2017 kan sies å ha vært en suksess. For når festivalsjef, Stine Haugen, skal oppsummere årets festival, er hun strålende fornøyd.

Publisert: 27.jun.2017 16:31
Oppdatert: 27.jun.2017 16:31

- Jeg synes det har gått veldig bra egentlig. Det var veldig gledelig at de nye løsningene våre fungerte såpass bra som det gjorde. Og at vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra publikum og de som jobber med Volum. Men også de som tidligere har jobbet med Volumfestivalen også, smiler festivalsjefen.

Stine Haugen kan fortelle at de gjorde noen grep foran årets utgave av Volumfestivalen. Blant annet at de har tatt i bruk Festsalen i Rådhuset.

- Vi flyttet hovedscenen fra Elvarheimsparken opp til rådhusplassen. Og det fungerte veldig bra. Så tok vi i bruk festsalen i Rådhuset til en festivalscene, noe som gjorde at den ble brukt mer enn tidligere år. Vi tok disse grepene for å komprimere festivalområdet og skape ekte festivalfølelse, gjøre den mer kompakt for å bruke andre ord, sier Stine Haugen.

- Jeg er veldig stolt

Nå noen dager etter at festivalen er pakket ned og man har fått fordøyd inntrykkene etter Volumfestivalen 2017, så tror festivalsjefen på at årets utgave går inn i historien som en flott festival.

- Jeg er veldig stolt av alle medarbeiderne i staben til festivalen. også er jeg veldig fornøyd med hvordan vi løste ting gjennom festivalen. Det dukket opp noen hendelser som kom underveis, men det har ikke vært noen »«store branner» som måtte slukkes. Så jeg er veldig fornøyd, sier Haugen.

Festivalen har blitt ganske så stor, og årets utgave var den 13. i rekken.

- Det er morsom at festivalen har blitt stor, at det blir noe i kulturmiljøet og navnet blir bare mer og mer kjent, sier festivalsjef Stine Haugen.

Solgt flere billetter

Volumfestivalen har ikke tradisjon for å selge mange billetter på forhånd, men festivalsjefen forsikrer om at årets festival er godt besøkt.

- Det gikk veldig bra med billettsalget. Det er sjeldent vi selger mange billetter på forhånd egentlig. Men forhåndssalget i år var bedre enn i fjor, og salget generelt var også bedre enn i fjor. I tiden fremover nå, så blir det å finregne litt på inntekter og utgifter, for det er nå regningene kommer, ler Haugen.

Men én ting er sikkert, Volumfestivalen 2018 skal arrangeres.

- Det gjenstår og se hvordan det gikk med økonomien, men én ting som er helt sikkert er at vi skal arrangere Volumfestivalen også neste år, sier Stine Haugen.

Planlegger allerede neste års festival

Nå skal altså regningene for årets festival gjøres opp, men allerede nå har arrangørstaben så smått begynt å se på neste års festival.

- Ja, for vi skal arrangere Volumfestivalen også neste år, uansett hvordan det har gått økonomisk i år, avslutter Stine Haugen, festivalsjef for Volumfestivalen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no