21. sep
TØFF TID: Michael Apelgren og resten av teamet rundt Elverum Håndball Herrer har tøffe dager på jobb. Med mange ute med skade, blir det større belastning på de spillerne som er igjen. Det bekymrer trener Michael Apelgren.
 
Fem dager kampfri for Elverum Håndball Herrer
Denne uka har Elverum Håndball Herrer hatt fem dager fri fra kamp. Noe som er godt både for mannskapet og trenerteamet.

Publisert: 15.des.2016 00:04
Oppdatert: 15.des.2016 00:04

Michael Apelgren, trener for Elverum Håndball Herrer, forteller til iElverum at det er godt å få være litt fra hverandre, når man praktisk talt har bodd sammen i snart fire måneder.

- Når vi har hatt så mange kamper de siste månedene, og at de har kommet så tett som de har gjort. Så har det resultert i at vi har vært sammen ganske mye i det siste. Det er godt å få spillefri, men samtidig er det godt å komme litt fra hverandre også. Sjøl om det ikke er noe å utsette på i spillegruppa, så er det allikevel fint å gjøre andre ting enn håndball også, sier Michael Apelgren.

Bortekampen mot Haslum søndag 11. desember er siste kampen Elverum Håndball Herrer har spilt. Neste kamp er mot ØIF Arendal i Sør Amfi lørdag 17. desember. Det kan virke som en lengere pause for spillerne, men det er tross alt bare fem dager uten kamp.

- Det er veldig godt og fint at det ikke er kamper hver dag. Vi begynner å kjenne det på kroppen og energien er ganske tappet. Jeg håper vi klarer å prestere godt også de to siste kampene vi har nå før jul. Men spillerne kjenner at det tøffe kampprogrammet i høst har tært litt ekstra på energien, sier Michael Apelgren.

Bite tenne sammen

Ikke bare energien er tappet hos spillerne, men Michael Apelgren og Raymond Hamar har en spillegruppe som nå er ganske skadepreget.

Erik Toft har kommet tilbake etter at han var uheldig og fikk brudd i nesa. Petter Øverby er usikker foran kampen mot ØIF Arendal, men han spiller trolig. I tillegg er Josef Pujol ute, og nå sist er det Håkon Ekren som er ute med skade.

- Ekren fikk slått opp igjen en lårhøne i kampen mot Haslum. Vi håper at denne lille pausa skal gi oss tid slik at de spillerne som er i grenseland for å spille blir såpass friske at de blir med mot Arendal, sier Michael Apelgren.

Han håper ikke at skuldra til Tine Poklar skal utvikle seg til en skade som kan sette sloveneren ute av spill.

- Vi kjenner det virkelig på kroppen nå og det er litt uklart hva som har skjedd med skuldra til Tine Poklar. Det kan se ut som om det bare er smerte, men det gjør veldig vondt for Tine så vi vil ikke presse han. Nå må vi bare bite tennene sammen og prestere med det laget vi har, sier Michael Apelgren.

- Jeg blir litt urolig

Med Petter Øverby ute, så har Aleksander Børresen virkelig måtte spille med stor s. For han har spilt begge veger, både i forsvar og i angrep.

- Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt urolig og nervøs med tanke på Aleksander Børresen. Det at han spiller så mye og presses så hardt er jeg urolig for. Det er mange ute og da er det flere spillere som må spille mer enn det de klarer, det er ikke bra med tanke på faren for flere skader, sier Michael Apelgren og legger til:

- Men da er det godt at vi har denne lille pausa nå, hvor vi kan lade batteriene og bli klare for bortekampen lørdag ettermiddag, sier Michael Apelgren.

Den svenske treneren kan avsløre at én dag denne uka, var avsatt til fri.

- Ja, vi har faktisk gitt spillerne fri en dag denne uka. Det er viktig at vi er opplagte og klare til kamp mot Arendal på lørdag. Og med den tunge kampbelastningen vi nå har hatt, synes jeg det var greit å kunne gi spiller fri fra trening en dag, avslutter Michael Apelgren.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no