13. nov
FRUKT OG GRØNT: Elverum kulturhus spør i sin Facebook-oppdatering om de kanskje skulle utvide vareutvalget i kiosken sin etter at de har funnet to agurker og en aubergine. Her bildet ser vi også en squash (Foto: Elverum Kulturhus)
 
Et spesielt funn i kinosalen i Elverum gir humørfylte arbeidsdager
De ansatte i Elverum kulturhus og Elverum kommune har hatt det morsomt på jobb i det siste. Etter at de to dager på rad har funnet frukt og grønnsaker inne i kinosalen etter visning av film.

Publisert: 15.feb.2017 17:44
Oppdatert: 16.feb.2017 17:57

Og det er ikke hvilken som helst film vi snakker om heller, for det er nemlig oppfølgeren til «Fifty Shades Of Gray», «Fifty Shades Darker» som hadde premiere forrige fredag.

Elverum kulturhus la ut et bilde på det sosiale nettstedet Facebook hvor bildet viser en aubergsine og en agurk på gulvet i kinosalen. Der skrev de: "Fem om dagen, sex om kvelden! Gjenglemt "smågodt" etter Fifty Shades Darker. Kanskje vi skal utvide vareutvalget i kiosken....?"

Kinosjef i Elverum, Mette Kynsveen, kan fortelle at de to kvelder på rad har funnet agurker og squash i kinosalen etter visningen av filmen.

- Vi har to kvelder på rad nå funnet agurker etter visningene av filmen «Fifty Shades Darker». Og tirsdag kveld fant vi også en aubergsine på bakerste rad, smiler Mette Kynsveen.

Det er et litt spesielt funn med tanke på hvilken film det dreier seg om, men Kynsveen har ingen tro på at noe «galt» har skjedd i forbindelse med funnene.

- Nei jeg tror ikke de har blitt brukt til noe «uvanlig» enn at jeg tror det er mer en «gimmick» og at de fikk med seg hva som skjedde i Fredrikstad tidligere i uka, sier Mette Kynsveen.

Ikke første gang

For det er nemlig ikke første gang at agurker blir funnet i en kinosal i Norge. Fredrikstad Blad kunne nemlig melde i helga som var, at to agurker hadde blitt funnet i Fredrikstad kino etter premieren på filmen.

Derfor tror Kynsveen at de som la igjen disse fruktene at de ønsket å gjøre det samme i Elverum.

- Jeg velger å tro at det ikke har skjedd noe. Og som jeg har sagt tidligere, så synes vi det er kjempfint at folk koser seg på Elverum kino, men det får da være grenser, ler Mette Kynsveen.

Hun forteller at latteren har sitti løst i gangene på Rådhuset i de siste dagene.

- Det er godt arbeidsmiljø her nå, og alle har fått seg en god latter av dette, spesielt renholdspersonalet, forteller Mette Kynsveen.

- Jeg tror det kan komme flere

Mette Kynsveen forteller at hun har stor tro på at de kommer til å finne flere agurker etter disse hendelsene.

- Ja, det tror jeg, ler kinosjefen.

Filmen har fått terningkast i hele skalaen, men Kynsveen tror at filmen allikevel vil fenge.

- Vi ser at filmen fikk en veldig god start her i Elverum, og jeg tror at de som har lest bøkene gjerne vil se filmene. Så jeg tror at denne filmen gjør noe med besøkstallene i februar, sier Kynsveen.

 - Men hva er det med denne filmen som får folk til å ta med seg en agurk på kinoen?

- Nei det vet jeg ikke. Men det kan jo være noen seksuelle fantasier som får fritt spillerom da, men jeg vet ikke, sier Mette Kynsveen.

Hun forteller at filmen har blitt så godt mottatt at de kommer til å vise filmen i noen uker til.

- Dette er ingen høykvalitetsfilm, men for de som vil se den så er den nok fin. Filmen har gått såpass bra her i Elverum at vi viser den et par uker til, avslutter Mette Kynsveen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no