15. nov
NY HJEMMEKAMP: Michael Apelgren og resten av teamet rundt Elverum Håndball Herrer jobber nå inn mot Falk Horten-kampen lørdag ettermiddag. Nå håper treneren på raskere tempo og bedre kontringsspill.
 
Endelig i gang igjen med håndball
Etter en lang januar uten kamper, skal Elverum Håndball Herrer i ilden igjen lørdag ettermiddag. Da møter de Falk Horten i Terningen Arena i den såkalte «Kronekampen».

Publisert: 02.feb.2017 23:52
Oppdatert: 02.feb.2017 23:52

Spillerne har trent gjennom store deler av januar, i en eller annen form. Men det er nå det virkelig gjelder, for lørdag ettermiddag skal Elverum atter igjen kjempe om to viktige poeng i Grundigligaen. Pr dags dato leder de serien med fem poeng ned til Bækkelaget og Haslum. Haslum har én kamp mer spilt enn Elverum, så her kan det skille sju poeng mellom lagene.

Men sjøl om Falk Horten er en på papiret, lett motstander tror allikevel ikke Michael Apelgren at det blir en lett kamp for Elverum.

- Jeg håper at det ikke skal bli en lett og forsiktig kamp, uansett hva Falk Horten kommer med. Det som er noe vi har funnet ut etter å ha evaluert høstsesongen, er at vi må bli bedre på kontringene våre. Vi må orke å løpe mer, og det har vi trent en del på i januar, sier Michael Apelgren.

Ny spiller

Apelgren forteller at de har jobbet mye på treningene med å øke tempoet i spillet, spesielt i kontringer og ankomstfasen. I tillegg har Elverum signert Kristian Bliznac som skal være med på å få opp tempoet i kontringene.

- Vi vil få mer tempo i spillet vårt, og det har vi planer om å få til ved at vi fikk inn Bliznac. Derfor håper vi nå på at vi får se et temposkifte, sier Michael Apelgren.

Bliznac er en spiller som kommer til å tilføre laget den bredden vi har savnet, forteller Apelgren. Og i tillegg er han en kvalitetsspiller.

- Kristian Bliznac tilfører Elverum en bredde i laget. Vi hadde mange skader før jul, noe som tvang oss til å rullere og gjøre om på laget. Med Bliznac på laget er håpet at vi skal kunne kjøre på litt mer slik vi pleier å gjøre, sjøl også med skader, sier Apelgren.

Få skadde inn mot Falk

Nå har både Erik Toft og Josef Pujol kommet tilbake for fullt etter et skadeavbrekk før jul. Den eneste som nå ikke spiller kampen lørdag ettermiddag er Aleksander Børresen.

- Det er kun Aleksander Børresen som er ute akkurat i øyeblikket. Han vil nok ikke spille mot Falk Horten på lørdag. Vi vil ikke sjanse på det, for det er en lang vårsesong som vi har foran oss. Målsetningene våre er klare, og vi skal vinne titler. Det gjør vi ikke med skadde spillere, sier den svenske treneren.

Han forsikrer om at skaden til Børresen ikke er alvorlig og at han er på bedringens veg.

Gratis inngang

Under lørdagens kamp vil det være gratis inngang. Kampen er nemlig årets «Kronekamp» der klubbens sponsorer har gått inn med et beløp pr. tilskuer. Og klubbens markedssjef, Kalle Björkman, håper på å slå publikumsrekorden som lyder 2.498 tilskuere.

Klubben satte den forrige rekorden i 2012/2013-sesongen da de ble seriemestere etter å ha slått Haslum i den siste og avgjørende kampen. Og det var i denne kampen at rekorden kom.

- Vi håper på fulle tribuner og nå har det vært en stund siden det har vært spilt håndball i Elverum. Det har vært eventyrlig å følge det Norske landslaget i VM, men nå kan du se live håndball i Terningen Arena igjen, så vi håper det blir fullt, avslutter Michael Apelgren.

Hør kampen på ElverumsRadioen

Om du ikke har mulighet til å være i Terningen Arena lørdag klokka 15.30, kan du som vanlig høre alle kampene til Elverum Håndball Herrer direkte på ElverumsRadioen. Sendinga starter klokka 15.00 med intervjuer og forhåndsomtaler.

ElverumsRadioen sender på DAB i store deler av Hedmark fylke, på FM 88.2 og FM 99.3 i Elverum, nettradio og app på mobilen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no