19. nov
STORFILM: Elverumsjenta, Heidi Toini, er klar for en ekstremt spennende action-thriller i filmen «Cave». (Foto: Another World Entertainment Norway)
 
Elverumsjente med i ny Norsk storfilm
Heidi Toini er et godt kjent navn for mange. Hun har tidligere vært med i filmer som «Sensommer» og «Staying Alive». Nå er hun premièreklar med filmen «Cave».

Publisert: 30.aug.2016 19.44
Oppdatert: 30.aug.2016 19.44

29-åringen har en travel filmhverdag, nå som hun for alvor blir kjent. Cave har premiere fredag, men allerede før helga hadde filmen førpremière på Hamar. Og det var ingen tilfeldigheter at nettopp Hamar var stedet, for filmen er nemlig regissert av Henrik Martin Dahlsbakken fra Hamar.

Mange gleder seg til denne filmen, som ansees som en ganske stor produksjon. Toini har nå fått en av hovedrollene i denne filmen, som altså har premiere denne uken.

Aktiv HEDMARKING

Henrik Martin Dahlsbakken fra Hamar er en spennende regissør som mange nå har fått øynene opp for, noe Heidi Toini ikke er overrasket over.

- Henrik er en aktiv Hedmarking og er Hedmarks stolthet i filmbransjen. Jeg er veldig heldig og glad for å ha jobbet sammen med han, sier Heidi Toini.

Også hun er en stjerne på veg oppover i filmbransjen. Hun kan fortelle at det er morsomt nå og spille i en såpass stor film.

- Cave er en actionthriller som foregår i den Norske fjellheimen og inne i grotter. Og den er spennende, og jeg føler at ting løsner litt nå. Skuespillerkarrièren går fremover og det er mye som skjer fremover nå, sier Heidi Toini og legger til:

- Dette er nok det største og det sykeste jeg har gjort så langt i min filmkarrière så langt, sier Toini.

Skummelt

Heidi Toini kan fortelle at filmen er noe skummel, men hun vil ikke avsløre hva filmen handler om.

- Vi kan jo lette litt på sløret, og det handler om tre tidligere soldater i Afghanistan. Min karakter, Charlotte, har vært kjæreste med en av guttene før. Men nå er hun sammen med den andre gutten. Vi er på en kjæreste- vennereise og det går ikke helt problemfritt for seg, sier Heidi Toini og legger til:

- Vi skal forsere noen grotter og komme oss gjennom en vannlås. Det handler mye om reisen i denne actionfilmen, og hva som skjer da vi komme inn i grotta, får dere se på kino, smiler Heidi Toini.

Den store filmverden

Heidi Toini kommer fra lille Elverum og har for alvor kommet inn i den store filmverdenen. Sjøl om hun ikke mener at den store filmverdenen ikke er så stor.

- Når man er en del av filmindustrien, så føler man ikke at det er en så stor verden. Den føles ikke sånn ut. For oss føler det ut som at det er et lite og trygt miljø, sier Heidi Toini.

Hun har hele livet hatt lyst til å drive med film og være skuespiller.

- Jeg har jobbet for å komme dit jeg er i dag gjennom hele livet. Jeg har alltid visst at dette er det jeg vil, så nå har jeg delvis nådd målet, sier Heidi Toini.

Passer for alle

Filmen har fått 15 års aldersgrense av Medietilsynet, og grunnen til det er at det er «angstskapende stemning og enkelt draps-skildringer» heter det fra tilsynet.

Men Heidi Toini tror de som vil ha action kommer til å like filmen.

- Jeg synes filmen treffer ganske bredt, og jeg tror at den vil passe alle aldersgrupper. Og spesielt de som søker spenning. Jeg tror nok at ungdommen kommer til å like den, jeg ville i alle fall gått og sett den, avslutter Heidi Toini.

Cave har Norgespremière på Elverum kino fredag klokka 22.00.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KJENTE MEDSPILLERE: Heidi Toini spiller sammen med Benjamin Helstad (til venstre) og Mads Sjøgård Pettersen.
Fakta
  • Tittel: Cave
  • Sjanger: Action/Spenning/Thriller
  • Skuespillere: Heidi Toini, Mads Sjøgård Petteresen, Benjamin Helstad og Ingar Helge Gimle.
  • Regi og manus: Henrik Martin Dahlsbakken.
  • Lengde: 1 t. 20 min. 
  • Aldersgrense: 15 år.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no