19. nov
SEIER: Elverum tok revansje og slo Haslum 26-25 onsdag kveld.
 
Elverum vant etter en intens kamp
Elverum Håndball Herrer holdt publikummet på pinebenken under onsdagens håndballkamp mot Haslum. Etter å ha ledet 10-8 til pause, holdt lagene følge med hverandre til slutten. Elverum vant 26-25 etter noen nervepirrende sluttminutter.

Publisert: 16.mar.2017 01:39
Oppdatert: 16.mar.2017 01:39

1. omgang var veldig god for Elverum. Et godt og tett forsvar, og ikke minst en gnistrende Morten Nergaard. Han gjorte rent bord igjen og kan se tilbake på en meget god sesong.

Med redninger på løpende bånd holdt han Elverum inne i kampen og til slutt gikk lagene til pause med 10-8 på resultattavla.

2. omgang startet katastrofalt for Elverum, med to tekniske feil og bare minutter ut i omgangen hadde en ledelse blitt spist opp og Elverum lå ett mål bak. Men spillerne sluttet ikke å presse, og halvveis ut i 2. omgang hadde Elverum tatt tilbake ledelsen, og holdt den helt inn. Da 60 minutter var ferdigspilt stod det 26-25 til Elverum.

Vinner etter en jevn kamp

Elverumtrener Michael Apelgren synes kampen var ganske jevnspilt, og var foran kampen utrolig for hvordan Trond Tjemsland skulle prestere.

- Kampen onsdag kveld viser igjen hvor jevnt det er mellom oss. Kampen var ganske lik den vi hadde i romjula i Oslo Spektrum og det som avgjør kampen er enmannsprestasjon her, en redning der og et godt mål, sier Michael Apelgren.

Han hadde på forhånd av kampen vært litt urolig med tanke på Tjemsland som har vært god i målet for Haslum de siste kampene.

- Ja, men heldigvis hadde vi Morten Nergaard som kommer opp på samme nivå som Tjemsland, om ikke bedre, sier Apelgren.

Bommer for mye

I 2. omgang ble det en del bomskudd for Elverum, men det var ikke bare i 2. omgang.

- Vi bommet en del gode sjanser i dag. Samtidig som Trond Tjemsland stod veldig godt, så gir det få mål. Heldigvis så det ut i 2. omgang at når vi fikk opp tempoet så gikk det bedre. Møtes vi igjen i sluttspillet blir det nok flere tøffe tak, sier Michael Apelgren.

Etter at Elverum tapte mot FyllingenBergen i forrige serierunde, har de tatt tak i hvorfor de tapte. Nå håper Apelgren på at spillerne kommer opp på det nivået som trengs for å vinne de to siste serierundene.

- Hvordan vi spilte i kampen mot FyllingenBergen, er vi ikke fornøyde med. Vi vil ikke fremstå slik vi gjorde der, og vi vet hva vi kan. Så vi var ikke fornøyde med resultatet der, og vi vet vi kan mer. Noe jeg synes vi fikk til i kampen mot Haslum, sier Michael Apelgren.

Skal slå Lillestrøm

Nå må elverumspillerne gå «all in» forteller Michael Apelgren når vi spør om kampen mot Lillestrøm som kommer søndag.

- Vi vet at Lillestrøm har mye å spille for. De ligger heller dårlig an og trenger virkelig de poengene de kan få. Derfor møter vi et Lillestrøm-lag som vil mye. Om det var noe vi lærte i kampen mot FyllingenBergen, var det at vi må opp på et godt nivå for å vinne. Gjør vi en god kamp mot Lillestrøm, så vinner vi. Men spillerne må gå «all in», avslutter Michael Apelgren.

 
Fakta

    GRUNDIGligaen, runde 9 (20)

  • Elverum - Haslum 26-25 (10-8)
  • Elverums lag: Morten Nergaard (1) (målvakt), Didrik Linderud, Petter Øverby (5), Aleksander Børresen (2), Tamas Ivancsik, Nikolaj Mehl (4), André Lindboe (8), Erik Toft (3), Jonas Burud, Tine Poklar, Kristian Bliznac, Josef Pujol
  • Tilskuere: 1.426
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no