15. nov
FOTBALLENS FESTDAG: Elverum tar i mot Strømmen 16. mai klokka 18.00 på Elverum stadion og oppfordrer publikum til å lage liv!
 
Elverum tar i mot Strømmen på fotballens festdag
16. mai er kjent som fotballens festdag, og publikum strømmer til arenaer landet rundt. Elverum får besøk av Strømmen, og jakter fortsatt sin første seier i OBOS.

Publisert: 15.mai.2017 23:55
Oppdatert: 16.mai.2017 00:06

Elverum har 3 uavgjortkamper på rekke og rad nå, først 1-1 borte mot Florø og 1-1 hjemme mot Ranheim. Begge kampene burde gitt 3 poeng og seier, spesielt mot Ranheim var det nære på. Lørdagens bortekamp mot Mjøndalen endte med poengdeling og 2-2, etter at Elverum hadde vært i ledelsen 2 ganger. Uansett et meget sterkt bortepoeng, og spillemessig er det stor framgang fra de første kampene.

Elverums trener, Tore Fossum, har vært borte ei drøye uke grunnet sjukdom, men var tilbake på benken mot Mjøndalen.

- Det er godt å være tilbake etter noen dager på Elverum sykehus. Gutta har gjort jobben mens jeg har vært borte de, så det har ikke vært noe problem - men det er klart det er godt å være tilbake ja, sier Fossum.

- god prestasjon mot mjøndalen

Elverum fikk altså med seg et poeng borte mot Mjøndalen, og det var det nok ikke mange som hadde tippet på forhånd.

- Vi gjorde en god prestasjon i helga, og vi var nærme å få med oss 3 poeng. Spillegruppa er i god form nå, så vi ser veldig fram til å møte Strømmen på Elverum stadion 16. mai, smiler Fossum.

Tirsdagens motstander Strømmen, har etablert seg i OBOS med ganske små ressurser.

- Strømmen høres sikkert kjedelig ut for mange, men de har spillere med fortid fra både Vålerenga, Lillestrøm og Stabæk. De har vært stabile over tid, og klubben jobber bra. De har vært solide og har sin egen spillestil, og de er veldig tro mot den. Dette blir enda en spennende og jevn kamp, sier Fossum.

- stresser ikke med årets første 3-poenger

Elverum jakter fortsatt sin første seier i OBOS for året, og det nærmer seg kamp for kamp.

- Det er de «berømte marginene» som må gå vår vei, for at det skal bli seier. Vi er veldig nære nå, men vi stresser ikke. Seieren er rett rundt hjørnet, da vi ser på hvordan vi har prestert spesielt de 3 siste kampene. Vi stresser ikke, men seieren kan gjerne komme nå mot Strømmen, smiler Fossum.

Kampene kommer veldig tett i denne perioden og det byr på utfordringer i treningshverdagen.

- Det er en utfordring det, og treningsgruppa blir litt to-delt. De som spiller mye kontra de som sitter på benken, og det tar vi hensyn til. Vi deler gruppa litt i to nå, og får kjørt tøffe økter på de som ikke får spilt så mye. Samtidig så blir det også en del rullering, da kampprogrammet er så tett, forklarer Fossum.

Neste uke er det også cupkamp, borte mot Grorud og da er det godt med en bred og god stall. 

- Jeg er veldig fornøyd med at vi har en oppegående stall og vi har minimalt med skader. Vi skal være bra rustet til den perioden vi går inn i nå, sier Fossum.

trenger hjelp av publikum

Strømmen er et «gjerrig» lag, som både scorer og slipper inn få mål. Målforskjellen er 5-5 etter 7 kamper, til sammenligning har Elverum 5-15 på samme antall kamper.

- Jeg unner gutta en seier nå, og jeg tror gutta er veldig ivrig på å vise hjemmepublikumet at de er gode nok til å vinne. Vi håper at folk kommer på «fotballens festdag» 16. mai klokka 18.00 og lager litt liv. Det trenger vi og det gir energi til laget! Det er stort sett mer trøkk på bortekampene, enn vi klarer å få til her på Elverum stadion. Vi har en liten vei å gå på tribunen her, men jeg håper publikum viser noe annet 16.mai, er oppfordringen fra trener Tore Fossum. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FRISK OG RASK: Trener Tore Fossum har vært ute med sjukdom, men er klar til dyst igjen.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no