15. nov
GÅR FOR NY SEIER: Elverum slo Strømmen, og søndag er det ny kamp borte mot Arendal. Her fra kampen mot Strømmen, Marius Hagen til høyre og Sivert Solli i bakgrunnen.
 
Elverum reiser til Arendal og skal fortsette på vinnersporet
Endelig kom sesongens første seier i OBOS, på «fotballens festdag» 16. mai vant Elverum 2-1 over Strømmen. Nå skal de fortsette den gode trenden og reiser til Arendal for å ta en ny seier.

Publisert: 19.mai.2017 18:03
Oppdatert: 18.mai.2017 15:34

Elverum har vist stigende formkurve de siste 4 kampene, som har endt med 3 uavgjorte og seier i siste kamp mot Strømmen. Kampen tirsdag kveld så ut til å ende med nok en uavgjort, men rett før slutt dukket Robin Hjelmeseth opp og nikket inn frisparket fra Amor Layouni og det ble ellevill jubel hos både spillere og publikum! 

Nå gjelder det å fortsette den gode trenden, og på søndag er det nyopprykkede Arendal som er motstander. Arendal har 7 poeng som Elverum, og snudde 2-0 til seier 2-3 borte mot Kongsvinger på Gjemselund på 16. mai. 

Arendal har slått Florø hjemme, men tapt for Ull/Kisa og Levanger, mens det ble uavgjort mot Jerv. Arendal er et lag Elverum bør slå og ha bak seg på tabellen når sesongen er ferdig i november. 

Elverum-trener Tore Fossum er glad for seieren, spesielt på vegne av gutta.

- Ja dette gjorde godt for oss alle, spesielt for gutta var det viktig å få den 3-poengeren nå. Vi har prestert bra over tid, og det var jo veldig fortjent også, smiler Fossum.

GOD FØLELSE!

Seieren satt langt inne, men ble sikret rett før slutt ved Robin Hjelmeseth.

- Det var en god følelse så klart, men også veldig fortjent synes jeg. Vi produserer nok sjanser til å score 2-3 mål til, og jo lengre ut i kampen det går - jo viktigere er det å få satt det avgjørende målet. Helt greit å få scoringen i det 88. minutt, ler Fossum.

Det var mye positivt i seieren mot Strømmen, og det gjelder nå å bygge videre på den gode følelsen.

- Vi fortsetter der vi har vært i de foregående kampene, vi er solide defensivt og skaper bra med sjanser framover. Det ser veldig bra ut, vi har lite skader og vi har veldig bra entusiasme i spillergruppa nå, forteller Fossum.

moggia på vei tilbake

Det ser som sagt veldig lyst ut på skadefronten for tiden, og Carlos Moggia som har vært ute noen kamper nå, er på vei tilbake.

- Carlos er på full fart tilbake, han har trent godt de siste dagene og er aktuell for troppen på søndag. Håkon Rønes ble skadet mot Ranheim, men det har gått veldig fort og han er snart klar igjen. Også Magnus Pedersen og Stian Simenstad er på full fart tilbake. Vi har flere nå som banker veldig på døra til laget, og det er mange som er spillesugne. Det er veldig greit å være trener om dagen! sier Fossum. 

Robin Hjelmeseth har spilt mindre i år enn i fjor, men kom inn og avgjorde kampen mot Strømmen.

- Selvfølgelig var det godt for Robin, og for alle oss andre også. jeg synes ikke Robin har spilt lite, men han har spilt litt kant og vært «litt potet» for oss nå i starten. Adnan Cirak har levert bra på spissplassen, men Robin er en person som jobber steinhardt og venter på sjansen sin. Jeg unner Robin virkelig den scoringen, og han blir viktig for oss framover, sier Fossum.

stor kamp om plassene

Ettersom skadesituasjonen ser bedre ut enn på lenge, er det nå mange som kjemper om de samme plassene på Elverum.

- Ikke noe er bedre enn at det er kamp om plassene på laget! At jeg får problemer med å ta ut laget, det lever jeg bra med. Det er ikke noe som er bedre for en trener, enn at det er masse forskjellige å velge mellom. Vi må jobbe hardt for å finne ut akkurat hvilken 11'er som er best, så akkurat nå er det morsomt og inspirerende å være Elverum-trener, smiler Fossum.

Søndag er det altså Arendal som står for tur, og det blir et nytt bekjentskap for Tore Fossum.

- Arendal er nyopprykket og de spiller 4-3-3 som oss. Vi starter jobben nå med å få detaljoversikten på plass,  men vi skal ha en god sjanse der nede til å få med oss poeng, og aller helst alle 3, sier Fossum.

Kampen spilles på Arendal idrettsplass og går på kunstgress, kampstart er søndag klokka 18.00.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
GLEDER SEG: Det er moro å være Elverum-trener om dagen, sier Tore Fossum. Både han og Elverum gleder seg til kampen mot Arendal på søndag.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no