13. nov
NY KAMP: Elverum Håndball Herrer møter Drammen onsdag kveld. Kampstart er 18.30 og spilles i Terningen Arena.
 
Elverum møter Kristian Kjellings menn
Når Elverum Håndball Herrer onsdag kveld møter Drammen i Terningen Arena, er det flere spillere håndballgutta bør se opp for. Men trener, Michael Apelgren har en plan.

Publisert: 19.okt.2016 15:38
Oppdatert: 19.okt.2016 15:38

Elverum Håndball Herrer kommer nå fra to gode kamper i Champions League. Og Apelgren tror det kommer til å bli et klassisk oppgjør mellom disse lagene.

- Vi kommer fra to seiere i Champions League og skal spille mot Drammen i kveld. Jeg tror det kommer til å bli en klassisk kamp mot Drammen. Vi vil fortsette å vinne, så vi går for to poeng, sier Michael Apelgren.

Elverumtreneren har stor tro på Drammen, og mener at Kristian Kjelling har fått et godt lag ut av spillerne han har.

- Det sterkeste kortet til Drammen er nok keeperen (Mathias Kolstad Holm) som jeg synes er ganske god. Ellers så er de veldig strukturerte og har gitt de noen seiere så langt denne sesongen. Alle spillerne vet hva de skal gjøre, sier Apelgren.

Liten forskjell

Apelgren har gjort det vi ikke fikk til i fjor, nettopp å vinne kamper i Champions League og vinne i hjemlig serie. Men han legger vekt på at Elverum ikke kan slippe seg ned noe.

- Det er sånn at hvis vi ikke spiller en god kamp, så vinner vi ikke kamper heller. Det er ganske tøft å spille to kamper i uka i flere uker sammenhengende. Men hvis vi slipper oss ned nå mot Drammen, så kan vi fort få oss en overraskelse. Vi vinner ikke mot Drammen om vi ikke spiller opp vårt mot beste, sier Michael Aplgren.

Han tror forskjellene på herresiden av håndballen er mindre enn på damesiden, og trekker frem Larvik som et eksempel.

- Vi har ingen «Larvik» på herresiden, og derfor må vi prestere vi hver kamp for å vinne også. Det er litt større forskjell på kvinnesiden enn på herresiden, sier Apelgren.

Blitt vant til hardkjøret

- Vi har nå blitt vant til å spille så mange kamper i uka, og vi holder et godt nivå over en periode nå. Men vi skal nå inn i en uke med tre hjemmekamper. Det blir godt å spille kamper i Terningen Arena igjen, sier Michael Apelgren.

For at det har blitt et hardkjør med kamper i inn- og utland er det ingen tvil om. Kampene ute i Europa er tøffe, og ikke bare kampene i seg sjøl men også reisa til landene kampene spilles i. For det blir en del timer reise i løpet av høsten.

Hyllest

Kampen onsdag kveld skal også brukes til å hylle høyrekant og nå markedssjef, Kalle Björkman. Han har vært i klubben i en årrekke og skal onsdag takkes for den innsatsen han har lagt ned i klubben. Etter at han foran sesongen la opp som spiller, har han gått inn som markedssjef på heltid i klubben.

Kampen starter klokka 18.30 og spilles i Terningen Arena.

Hør kampen på radioen

Hvis du ikke får muligheten til å være i Terningen Arena under kampen, så overfører ElverumsRadioen kampen direkte. Nå kan du høre ElverumsRadioen i så og si hele Hedmark på DAB digitalradio. Sendestart for direkteoverføringen er klokka 18.00.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no