18. nov
ELVERUM TAPTE: HamKam vant 0-1 på Elverum stadion, i en ikke altfor velspilt treningskamp.
 
Elverum tapte mot HamKam i treningskamp
Lørdag var det duket for treningskamp mellom Elverum og HamKam, til naboduell og prestisje. I en sjansefattig og ikke altfor velspilt kamp, var det HamKam som vant 0-1.

Publisert: 04.mar.2017 18:48
Oppdatert: 04.mar.2017 18:48

Treningskampen bar i 1.omgang preg av at det var nettopp en treningskamp, Elverum virket ikke helt påskrudd og skapte lite i en skuffende omgang. I 2.omgang var det mer vilje og tæl, men det ble ikke skapt de helt store målsjansene.

Det var mye fram og tilbake de første 15 minuttene, noen cornere til hvert lag – men ingen sjanser.

Ingen av lagene tok noe initiativ de første 30 minuttene, men Elverum fikk et visst overtak på slutten. Etter 22 min fikk Elverum frispark midt på banen, og det ble litt "fyr i teltet" mellom spillerne, men det så ikke ut som det var noen spesiell god grunn til det. Etter 26 minutter hadde HamKam et skudd like utenfor, men keeper Fredrik Tervaniemi hadde full kontroll. I den første halvtimen var det vanskelig å se noen divisjonsforskjell på lagene, det var også vanskelig å se den spillemessige planen til begge lag. 

HamKam burde ledet 0-2 til pause

Det siste kvarteret av 1.omgang hadde Elverum et visst overtak, men det var HamKam som scoret på en av sine få sjanser. Etter 44 minutter ble Ivar Solli Rønning spilt fint igjennom og satte ballen i det lengste hjørnet. Og like etter burde HamKam satt sitt andre mål, da var nykommer Kevin Beugre alene igjennom med Fredrik Tervaniemi, men Tervaniemi gjorde en kvalifisert redning.

Pauseresultatet var altså 0-1 til HamKam, i en omgang som var lite underholdende. Elverum skapte lite, og trener Tore Fossum hadde sikkert sitt å si i pausepraten.

I 2.omgang kom Elverum ut som et helt nytt lag, og så plutselig ut som et godt fotballag igjen. De fikk sin første store målsjanse helt i starten av omgangen, men frisparket gikk rett over luggen til prøvespiller Igor Cukovic. Elmadhi Bellchen som kom inn for Jonas Enkerud etter 60 minutter, fikk frispark på hjørnet av 16-meteren, men frisparket han tok selv, gikk i nettveggen. 

Elverum var klart best i denne perioden, og etter en HamKam-corner, vartet de opp med en kjempekontring, men ble dessverre avblåst for offside. HamKam fikk ikke til lite i 2.omgang, men heller ikke Elverum produserte all verden av sjanser. Helt på slutten av kampen, fikk innbytter Robin Hjelmeseth en bra sjanse, men var i ubalanse og gikk på rompa før han fikk avsluttet. HamKam vartet opp med et kjempeskudd fra drøye 30 meter etter en dødball, ballen gikk i fin bue over Fredrik Tervaniemi, men smalt i tverrligger og ut.

ny skade på stian lund

Det ble ingen flere scoringer i tam fotballkamp, og HamKam vant mot "storebror" Elverum.

Stian Lund måtte ut med skade et kvarter før slutt, han landet forkjært etter en hodeduell, og måtte hinke ut, det er uklart hvor alvorlig skaden er. Elverum stilte med 3 prøvespillere: Igor Cukovic spilte en bra kamp, Remi Svindland får også godkjent, mens Carlos Moggia på midtbanen var litt mer usynlig. Ingen spillere utmerket seg noe spesielt, men det var også ufyselige spilleforhold med kald, sur vind og det snødde mer og mer utover i kampen.

KAMPFAKTA:

Elverum - HamKam 0-1 (0-1)

Elverum: Fredrik Tervaniemi – Stian Lund (Robin Hjelmeseth fra 75), Rebin Sulaka (Håkon Rønes fra 45), Igor Cukovic, Erlend Eggen Persgaard – Sivert Solli, Remi Svindland (Farid Rahim fra 69), Carlos Moggia, Peder Nersveen (Shadi Ali fra 86), – Jonas Enkerud (Elmahdi Bellhcen fra 59), Adnan Cirak.

 
HURTIGTOG: Kantspiller Siver Solli, som er på utlån fra Rosenborg, var et hurtigtog på høyre kanten, i snøværet på Elverum stadion.
SKADET IGJEN: Stian Lund gikk ned for telling etter en hodeduell, han landet forkjært og måtte hinke ut.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no