20. nov
FROKOSTMØTE: Markedssjef Fredrik Tervaniemi informert samarbeidspartnere om markedsplan for 2017.
 
Elverum med "pokalkamp"
Lørdag spiller Elverum hjemme mot Tynset i "pokalkampen" og får utdelt pokal og medaljer som serievinnere.

Publisert: 21.okt.2016 20.10
Oppdatert: 21.okt.2016 14.17

Elverum vil gjerne beholde den fine hjemmestatistikken de har i år, foreløpig med 11 seire og 1 uavgjort, og de vil gjerne "revansjere" 0-0 borte mot tabelljumbo Tynset. 

Og planlegging for neste års deltagelse i OBOS-ligaen går sin gang. Tidligere i uka var det frokostmøte for samarbeidspartnere, hvor daglig leder Per Steinar Krogsæter tok oss med på en kort gjennomgang av sesongen og markedssjef Fredrik Tervaniemi informerte om markedsplanen for neste år. I tillegg gikk markedssjef og arrangementsansvarlig Iren Brynhildsen fra Norsk Toppfotball, igjennom hvilke kommersielle muligheter som ligger i OBOS-ligaen, viste tall og fakta og generelt hadde en god presentasjon av OBOS-ligaen.

pokalkampen

Men før OBOS-ligaen er en realitet, så gjenstår en siste kamp av årets jubelsesong, "Pokalkampen" mot tabelljumbo Tynset. 

- Norges fotballforbund kommer og deler ut den endelige bekreftelsen på vårt opprykk til OBOS-ligaen, vi får utdelt pokalen og den blir alltid utdelt på årets siste hjemmekamp. Dette blir da den offisielle markeringen av opprykket for vår del, og dette blir et historisk øyeblikk på lørdag mot Tynset. Vi ønsker mange tilskuere, og lager en fin ramme rundt kampen. Det er litt kjølig på slutten av sesongen, så det blir gratis kaffe og som et paradoks - gratis is, smiler Tervaniemi.

Elverum har også noe å revansjere etter bortekampen, som endte med 0-0:

- Dette er jo også et lokaloppgjør, det er siste kampen, så jeg synes folk bør ta turen! Vi er klare for å slå Tynset, vi har noe å revansjere. Selv om vi spilte 0-0 borte, burde vi vel ha vunnet med 3-4 mål.  Vi satser knallhardt for å avslutte på en bra måte, vi har ei bra treningsuke bak oss. Vi er sultne på å vinne, så vi skal gjøre så godt vi kan for å spille en bra kamp. Det skal bli godt å bli ferdig, men samtidig gleder vi oss til å spille hjemme på stadion, løfte pokalen og bli ferdig med en fantastisk sesong, forteller keeper Tervaniemi.

strekkskade og tretthetsbrudd

Den rutinerte keeperen måtte ut med strekkskade i forrige kamp, og spørsmålet er om den "godt voksne" keeperen er klar til kamp igjen:

- He he, jeg har bra grokjøtt, nesten som en 20-åring! Så det ser bra ut, jeg har vært hos fysioterapeut et par ganger denne uka. Jeg tror jeg blir spilleklar, men det er opp til treneren om jeg spiller. Verre er det med Stian Lund, som blir borte lenge. Han har fått tretthetsbrudd i beinet, det ble oppdaget etter Nybergsund-kampen. Stian er gipset og går på krykker, og blir borte til nyttår. Ellers er det full tropp til den siste kampen. Jeg håper at mange tar turen på lørdag, tror det blir en morsom kamp og det blir antageligvis lenge til vi møter Tynset igjen. For alle fotballinteresserte er dette også siste muligheten til å se kamp live her på stadion i alle fall, så det er bare å møte opp, oppfordrer Tervaniemi.

Kampstart lørdag klokka 1300, og vi sender kampen "live", hvis du ikke har muligheten til å møte på Elverum stadion. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
OBOS-LIGAEN: Iren Brynhildsen fra Norsk Toppfotball ga et nærmere innblikk i muligheter i OBOS-ligaen.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no