17. nov
MASKERADE:Elverum Mannskor inviterer lørdag til «Burgunder Maskerade» i Festsalen i Rådhuset. President i Elverum Mannskor, Jan Eirik Krey og Hans Roger Granrud i presidentskapet ønsker alle velkommen.
 
Elverum Mannskor inviterer til «maskeradeball»
Det blir egentlig ikke et maskeradeball, men på grunn av at hver enkelt gjest vil få en maske som dekker øynene, så har arrangementet fått det klingende navnet «Burgunder Maskerade».

Publisert: 10.jan.2017 17:26
Oppdatert: 10.jan.2017 17:29

Jan Eirik Krey, president i Elverum Mannskor og Hans Roger Granrud forteller om en morsom kveld lørdag 14. januar klokka 18.00.

- Dette er ikke et tradisjonelt maskeradeball, det er vel slik at det er maskerade i form av at når publikum kommer, så vil de utdelt en maske de skal ha på seg. De skal ikke kle seg ut av noe form, men kle seg i finklær og være klar til en helaften, sier Jan Eirik Krey.

I 2016 arrangerte Elverum Mannskor en skikkelig helaften i Terningen Arena hvor de hadde operagalla. Og det er nå den de prøver å følge opp, med et litt mindre arrangement som kanskje kan bli årlig.

- Ideen til dette kom nok for tre år siden, vi fant ut at i Elverum er det ikke noe skikkelig tilbud på nyåret hvor man kunne gå ut og spise, få et musikalsk innslag og danse etterpå. Så vi har tenkt at dette skal bli en tradisjon etter hvert. I fjor fikk vi en pangstart med operagallaen. I år har vi et mindre arrangement, men vi gleder oss veldig til lørdag, sier Jan Eirik Krey.

velkomstdrink og makse

Utdelinga av velkomstdrinken og masken som skal brukes, skjer i Kommunestyresalen i Rådhuset. Hans Roger Granrud tror det blir en morsom opplevelse å få være med i salen hvor de politiske vedtakene i Elverum gjøres.

- Når gjestene kommer vil vi samles i foajeen og i Kommunestyresalen. Der får gjestene utdelt denne masken de skal bruke, samtidig vil de få en velkomstdrink. Det å få oppleve Kommunestyresalen, er nesten en egen grunn for å bli med på dette arrangementet, sier Hans Roger Granrud.

Etter at gjestene har fått med seg masken og velkomstdrinken skal mannskoret synge en velkomstsang. Etter det blir det bespisning og sang.

- I foajeen synger mannskoret, før ferden går til Festsalen i Rådhuset hvor det blir musikk og mat i skjønn forening utover kvelden, sier Hans Roger Granrud.

Passer for alle

Om man liker mannskor eller ikke, så er dette et arrangement som passer for de aller fleste. Skal vi tro Krey så er det nok flest i fra 30 år og oppover.

- Dette her passer for alle, men vi regner med at publikummet kommer til å væra fra 30 pluss og oppover. Og alle som vil være med å synge kan det, for her blir det både drikkeviser, mannskorsang og noe opera. Det vil også være noe svenske titler også, sier Jan Eirik Krey.

- I tillegg kommer Elverum Storband. De var med da vi hadde operagallaen og de ville være med oss igjen i år, det er veldig hyggelig. Dette blir en gylden anledning for elverumsingene til å danse til et storband, det er ikke hver dag man kan oppleve. I tillegg skal folk få lov til å bli med å synge «Slavekoret» i allsang. Det kommer til å bli en opplevelse, sier Hans Roger Granrud.

Lodder ut koret

Under lørdagens maskerade vil det bli utlodning også. Og premien i dette lotteriet er veldig gjev, synes i alle fall Hans Roger Granrud.

- For på dette lotteriet er det vi som er premien. Man vinner da mannskoret for en dag eller kveld. Da kan man velge å ha oss til en sommerfest eller en avslutning, sier Hans Roger Granrud.

Han forteller at premien må benyttes innenfor 2017, men han tror det er mange som synes det er en flott premie.

Når det gjelder billetter til arrangementet kan man få tak i det på flere steder opplyser Krey.

- Du får kjøpt billetter via Servicekontoret i kommunen, kinoen og ikke minst på e-billett på nett og app. Og vi håper at vi får se mange på Rådhuset til helga, avslutter Jan Eirik Krey, president i Elverum Mannskor.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no