19. nov
TO POENG: Elverum Håndball Herrer vant 32-28 over FyllingenBergen onsdag kveld.
 
Elverum kjempet seg til seier mot Fyllingen
Onsdag kveld møttes Elverum Håndball Herrer og FyllingenBergen for å gjøre opp seg i mellom om poengene i tredje runde i Eliteserien. Elverum trakk det lengste strået og vant 32-28.

Publisert: 28.sep.2017 01.18
Oppdatert: 28.sep.2017 01.18

1. omgang ble preget av at Elverum ikke helt fant rytmen. De slet litt i angrep, mens forsvaret og Morten Nergaard virkelig var bra. Det tok hele 11 minutter før Elverum hadde scoret tre mål. Men så løstnet det for Elverum og de gikk til pause med 16-12-ledelse.

2. omgang startet som den forrige omgangen hadde sluttet, og sakte men sikkert ledet Elverum med hele sju mål. Så hentet FyllingenBergen seg inn igjen og lå kun to mål bak Elverum, med ti minutter igjen på klokka.

Da vartet Morten Nergaard opp med et par reaksjonsredninger, og seieren ble sikret for Elverum som vant 32-28.

Fornøyd bakover

Morten Nergaard ble kåret til beste spiller på banen, noe som er rett valg av banens beste. Han vartet opp med flere viktige redninger.

- Det var moro å vinne kampen, sjøl om jeg føler at det er flere ganger i kampen hvor jeg mener vi bør avgjøre den og vinne med mer enn det vi gjør. Jeg føler litt at det blir en sliteseier. Vi kunne avgjort kampen i midten av 2. omgang da vi leder med sju mål, sier Morten Nergaard.

Han er ellers fornøyd med kampen.

- Jeg var god i 1. omgang, gikk noe ned i 2. omgang men jeg kommer tilbake i slutten av kampen. Ellers gjør vi en grei kamp, sier Nergaard.

Måtte plukke frem det aller beste

Elverum-trener, Michael Apelgren, forteller om gode redninger fra Nergaard, flotte kontringsmål og en sliteseier.

- Vi vinner på «håret». Det viser seg nok en gang at vi måtte plukke frem det aller beste for å avgjøre kampen, sier Apelgren.

Seieren kommer, ifølge den svenske treneren, av kontringsmålene som kom i 2. omgang.

- Det var ganske jevnt onsdag kveld synes jeg. Men det som avgjør er at vi får noen kontringsmål i 2. omgang. Vi fortsetter å løpe på og det gjør at vi blir vanskelige å møte, sier Michael Apelgren.

Sjøl om det var mye positivt i kampen mot FyllingenBergen, men så har også treneren noe å sette fingeren på.

- Jeg ser noen likheter med kampen mot Skjern, vi bommer ganske mye og ikke minst så bommer vi på straffer. Vi vinner ikke slike tøffe kamper om vi bommer for mye på straffer, sier Apelgren.

Svensken roser keeper og kaptein Morten Nergaard, for innsatsen han viste under kampen mot FyllingenBergen onsdag kveld.

- Morten Nergaard er en spiller som står opp. Han stod dårlig i én kamp, noe han fortsatt får høre. Så som mange ganger før, så står Morten frem og gjør disse viktige redningene som vi trenger for å vinne, sier Micke og legger til:

- Det er en slik spiller som Morten Nergaard, om vi vil være best i landet. Vi må ha spillere som står frem og er best på sine posisjoner. Morten var en slik spiller mot Fyllingen, avslutter Michael Apelgren.

 
Fakta

3. serierunde

  • Elverum - FyllingenBergen 32-28 (16-12)
  • Elverums lag: Morten Nergaard (1) (målvakt), Didrik Linderud, Stiven Thorsteinsson (1), Aleksander Børresen (3), Nikolaj Mehl (1), André Lindboe (3), Kristian Ørsted, Jonas Burud (5), Håkon Ekren, Tine Poklar (3), Magnus Fredriksen (3), Richard Hanisch (5), Thrainn Orri Jonsson
  • Tilskuere: 1.489
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no