17. nov
FORNØYD: Kinosjef i Elveurm, Mette Kynsveen, er godt fornøyd med økning i kinobesøket i mars. Nå ser hun frem til premieren på Guardians Of The Galaxy 2 i april.
 
Elverum kino fikk en oppsving i mars
Kinobesøket i Elverum var bedre i mars 2017 enn mars i fjor. Nå håper kinosjef i Elverum, Mette Kynsveen, at store filmer skal slå positivt ut på besøket de neste månedene.

Publisert: 04.apr.2017 16:06
Oppdatert: 04.apr.2017 16:13

Det var Skjønnheten og udyret som ble den mest sette filmen på Elverum kino i mars. Den ble sett av totalt 1.103 kinobesøkende, og dette er kinosjefen fornøyd med.

- Skjønnheten og udyret som jeg hadde store forventninger til, infridde. Og jeg er fornøyd med at den trakk såpass med besøkende, sier Mette Kynsveen.

Hun forteller også at Logan: The Woverine hadde mange besøkende.

- Ja, i tillegg til Skjønnheten og udyret så hadde vi også godt besøk på Logan. Disse to filmene fikk gode kritikker og de infridde de forventningene vi hadde til filmene, så det er vi gode fornøyde med, sier kinosjef i Elverum Mette Kynsveen.

Delte ut roser

Under premierehelga på Skjønnheten og udyret delte kinoen ut roser til de som så filmen den helga. Noe som for øvrig var et samarbeide med Interflora-kjeden.

- Vi hadde et samarbeide med Interflora Marihøna her i Elverum. Da delte vi ut roser til alle som så filmen. Grunnen til det er at rosa er viktig i filmen, og det var vel også grunnen til at Interflora-kjeden og kinoene inngikk samarbeidet, sier Kynsveen.

Andre filmer som også har gjort det bra på Elverum kino forrige måned er filmen om Kartsen og Petra, La La land og Kong: Skull Island.

- Disse filmene hadde vi også et godt besøk på. La La land fikk mange Oscar-statuetter, og den filmen gikk opp i februar og vi viste den godt inn i mars, sier Mette Kynsveen.

Fornyde med mars

Kinosjefen ser tilbake på en kinomåned som har vært bedre enn samme måned i fjor, men ser allikevel at totalt for året ligger de bak på besøkstall fra i fjor.

- Vi er fornøyde med besøket vi hadde i mars, men vi ligger cirka 2.000 bak første kvartal i fjor. Så vi håper på at april, mai og juni kanskje kan være med å gjøre noe med det, sier Kynsveen.

Hun forteller at det i de kommende månedene kommer store filmer.

- Nå i april har vi Guardians Of The Galaxy 2 som vi har store forventninger til, den første filmen gikk veldig bra hos oss. I mai kommer det King Arthur, den nye Alien-filmen og ikke minst den nye Pirates Of The Caribbean-filmen. Dette er store filmer som vi regner med skal trekke en del til kinosalen, sier Mette Kynsveen og legger til:

- Hvis besøket vi håper på disse filmene slår til, så tenker jeg at det vil rette opp det vi ligger under sett mot i fjor, sier kinosjefen.

De mest sette filmene i mars:

1. Skjønnheten og udyret (3D) - 1.004 besøkende

2. Logan: The Wolverine - 542 besøkende

3. Karten og Petra - 536 besøkende

4. Kong: Skull Island - 493 besøkende

5. La La Land - 223 besøkende

6. Trio - Jakten på Olavsskrinet - 162 besøkende

7. Barndom - 112 besøkende

8. Skjønnheten og udyret (2D) - 99 besøkende

9. Life - 95 besøkende

 
Fakta
  • Kinobesøket på Elverum kino:
  • Mars 2017: 3.752 besøkende.
  • Mars 2016: 3.033 besøkende.
  • Det er en oppgang i antall besøkende på 23 prosent fra mars i fjor.
  • Elverum kino har hatt 11.274 besøkende så langt i 2017. Noe som er 2.680 færre besøkende enn samme tid i 2016.Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no