14. nov
VETERAN: Det er kanskje urettferdig og kalle 30 år gamle Morten Nergaard som en veteran, men han har spilt 14 år for A-laget til Elverum Håndball Herrer.
 
Elverum kan ta sitt andre seriegull onsdag kveld
Elverum Håndball Herrer spiller onsdag kveld kamp mot Drammen i Drammenshallen. Men en helt vanlig seriekamp er det alliekvel ikke.

Publisert: 01.mar.2017 11:12
Oppdatert: 01.mar.2017 11:12

For dette er kampen Elverum kan ta sitt andre seriegull i historien. Dette blir kampen om poengene og ikke minst æren. For Drammens del vil de nemlig ved seier sikre seg et bedre utgangspunkt for de siste fire kampene hvor de kan nå en sluttspillplass. Uten seier i onsdagens kamp, blir det tøffere for laget fra elvebyen å sikre seg en sluttspillplass.

Og med det, så blir onsdagens kamp en skikkelig batalje. Elverum på sin side muligheten til å sikre det edle metallet rekordtidlig i sesongen.

Seriefinale

- Det hadde vært moro å kunne vinne onsdag kveld, og det er målet for kampen mot Drammen, sier elverumtrener Michael Apelgren.

Han har stor tro på mannskapet sitt foran onsdagens kamp, men han minner om at Drammen er sterke. Sist gang lagene møttes vant Elverum med ett mål i siste spillesekund.

- Drammen er sterke og ikke minst er de gode fremover med gode skyttere. De er aggressive og fokuserte i de sjansene de har. Det gjelder og få målvaktsredninger også onsdag kveld, for de skyter i de aller fleste sjansene de har. Derfor må vi få redninger også, sier Michael Apelgren.

Svensken mener at Elverum har hatt et lite tak på Drammen, men Elverum må være helt «på» da de onsdag kveld da kampen blåses i gang.

- Vi vant forrige gang vi var i Drammenshallen men det var ikke en veldig bra kamp. Derfor håper jeg at onsdagens kamp er såpass viktig at vi holder et godt nivå, sier Apelgren.

14 år på a-laget

En av de virkelig store spillerne for Elverum Håndball Herrer er keeper og kaptein, Morten Nergaard. Han startet på A-laget da han var 16 år gammel. Forrige uke fylte han 30 år og ser fremover til flere gode år som keeper.

Onsdag kveld kan han bli med å ta lagets andre seriegull gjennom historien, og sjøl om han bare har vært en del av A-laget i 14 år så er det stas å ta gull.

- Vinner vi kampen så vinner vi serien. Det er slik at vi alltid spiller for å vinne gull og vi har ikke fått noen denne sesongen ennå, så vi går for seier, sier Morten Nergaard.

Han erkjenner at tankene først og fremst handler om kampen og vinne mot Drammen, men også på at de onsdag kveld kan vinne gull.

- Tankene er nok litt begge steder, men jeg ser slik på det at om vi vinner mot Drammen så har vi tatt seriegullet. Så da får vi vinne mot Drammen da, konstaterer keeperen.

Godt forberedte

Trener Michael Apelgren gleder seg til å føre laget til et seriegull, og setter alt på at gullet kommer onsdag kveld.

- Vi har forberedt oss godt og vi jobber sammen om det vi tror er de beste løsningene. Så får vi se om det holder. Også håper jeg at vi skal komme med litt ekstra energi og litt ekstra vilje i en slik kamp hvor det faktisk spilles om en tittel, sier Michael Apelgren.

Morten Nergaard håper på en liten «fest» sammen med Taigaen onsdag kveld.

- Ja, det må være lov til å feire litt at vi har tatt seriegull. Taigan har støttet oss og stiller alltid opp, så leverer de på tribuna så skal vi levere på banen. Så blir det nok en liten feiring, avslører Nergaard og legger til:

- Sammen med Taigan skal vi nok ha en liten feiring, og det blir andre gang Elverum Håndball tar seriegull om vi vinner mot Drammen. Da hører det hjemme med en liten feiring, avslutter Morten Nergaard.

Hør gullkampen på elverumsradioen

Om du ikke får muligheten til å være i Drammenshallen onsdag kveld, sender ElverumsRadioen som vanlig kampen direkte på radioen. Kampstart er klokka 18.00 mens sendingene på radioen starter 17.30.

ElverumsRadioen kan du høre på DAB i store deler av Hedmark, FM 88.2 og FM 99.3 i Elverumsområdet og via nettradio i hele verden.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no